3 cadouri neașteptate pentru coșul tău de Paște

Trusa de decorare a perei de Paște este o alternativă sănătoasă de sărbători. (Harry și David)Trusa de decorare a perei de Paște este o alternativă sănătoasă de sărbători. (Harry și David) (Smithfield Foods) Suncați în felii spiralate sunt disponibile în unele arome neobișnuite. Mystery Peeps este disponibil din nou în trei arome anul acesta. (Wal-Mart) Smithfield și-a prezentat șunca de mirodenii de mere la cuptor cu rezerve Smokehouse. (Smithfield Foods)

Ouăle de Cadbury, ouă de ciocolată Hershey învelite cu folie și diverse arome și forme de Peeps umplu rafturile magazinelor timp de săptămâni, în pregătirea pentru Duminica Paștelui. Dar de ce să rămânem cu obișnuitul? Luați în considerare una dintre acestea pentru coșul acela de Paște.

Copilul dvs. nu este un fan al ouălor fierte tare, dar nu doriți să umpleți coșul cu o grămadă de delicatese? O alternativă este Trusa de decorare a perei de Paște de la Harry & David, care vine cu șase pere Royal Verano ale companiei și un set de autocolante sigure pentru alimente pentru decorare. Este de 29,99 USD la www.harryanddavid.com , deși va trebui să alegeți expedierea rapidă pentru a vă asigura livrarea până duminică.

Șunca cu felii în spirală a devenit un standard de Paște, dar Smithfield a introdus câteva răsuciri neobișnuite. Anul acesta compania oferă șunca de mirodenii de mere la cuptor, cu rezerve de afumături, alăturându-se șunca afumată în spirale de caramel sărat și arome mai convenționale. Compania a spus că ambele sunt disponibile la Winco, care are două magazine în vale (costă 4,18 dolari pe lire sterline), iar acesta din urmă la Albertsons.Wal-Mart și Peeps par să aibă o afinitate. La începutul acestui sezon, mega-retailerul oferea Oreos cu aromă de Peeps, care s-a epuizat rapid. Încă disponibile, cel puțin în unele magazine, sunt Mystery Peeps, Wal-Mart fiind sursa exclusivă pentru al treilea an consecutiv. Disponibile în trei arome, puii sunt albi, decorați cu puncte în mov și albastru, portocaliu și galben sau verde și galben. (Săptămâna aceasta s-a dezvăluit că aromele sunt sirop de arțar, afine și struguri.) Sunt 1,12 USD pentru un pachet de 10.

#ICYMI priveste ca @GMA dezvăluie anul acesta @Walmart #MysteryPEEPS arome! Ai ghicit corect? pic.twitter.com/4XAsTsAK9M

- Marca PEEPS® (@PEEPSBrand) 10 aprilie 2017