8 restaurante din Los Angeles de încercat vara aceasta - FOTOGRAFII

Three Dudes (Amabilitatea, Chase Kroesche)Three Dudes (Amabilitatea, Chase Kroesche) Roll homster at Connie & Ted's (Amabilitatea, Chase Kroesche) Uni la Connie & Ted's (Amabilitatea, Chase Kroesche) Xiao long bao at Din Tai Fung (Courtesy, Chase Kroesche) Taco de filet la Guerrilla Tacos (Amabilitatea, Chase Kroesche) Tacos la Guerilla Tacos (Amabilitatea, Chase Kroesche) Ikura la Sushi Nishi-Ya (Amabilitatea, Chase Kroesche) Somon la Sushi Nishi-Ya (Amabilitatea, Chase Kroesche) Uni la Sushi Nishi-Ya (cu amabilitatea, Chase Kroesche) Ouă verzi la Sidecar Donuts (Amabilitatea, Chase Kroesche) Avocado la Taco Maria (Amabilitatea, Chase Kroesche) Enchilada la Taco Maria (Amabilitatea, Chase Kroesche) Grouper at Taco Maria (Courtesy, Chase Kroesche) Avocado tar-tare Trois Mec (Amabilitatea, Chase Kroesche) Pâine cu usturoi la Trois Mec (Amabilitatea, Chase Kroesche)

Las Vegas, destinația pe care o are, găzduiește multe restaurante incredibile. De la fripturi de calitate, precum Carnevino, până la comori de tipul Lotus of Siam, nimeni nu ar argumenta că orașului îi lipsește varietatea sau calitatea.

Acestea fiind spuse, Las Vegans mâncărime pentru un gust de undeva nou se află la doar o scurtă călătorie cu mașina de un alt paradis alimentar occidental: Los Angeles. Cu mult mai mult decât avocado și quinoa, bucătăria californiană are o lățime și o adâncime pe care trebuie să le gustăm pentru a le crede. Deci, dacă doriți să vedeți ce are de oferit Coasta de Aur, asigurați-vă că vă opriți în aceste locații de alegere.

SUSHI NISHI-YA

1712 Victory Blvd, Glendale, CA 91201

Excesul de exces de mare sushi din Los Angeles poate fi descurajant. Restaurantele de înaltă calitate Omakase (la alegerea bucătarului) pot fi găsite în tot orașul, așteptând să lase burta mai grasă și portofelele mai subțiri. Operațiunile de renume precum Nobu sau Nozawa pot umbri adesea restul, dar una dintre cele mai bune se află chiar lângă calea bătută din Burbank. De aproape un deceniu, Chef Nishi a fost singurul care lucrează în spatele tejghelei micului său restaurant omonim.Servind doar sushi (nu tăiate rulouri), Nishi-Ya este cunoscut pentru mușcăturile perfecte, cum ar fi un duo de nigiri de somon afumat și proaspăt și cea mai bună rola de mână albastră din oraș. Poate cel mai incredibil este că spațiul mic, spre deosebire de majoritatea restaurantelor din LA, este rar plin. Du-te la tejghea aici înainte ca restul lumii să prindă.

GUERRILLA TACOS

Chef Wes Avila nu este taquero-ul tău obișnuit. Născut în Los Angeles, Chef Avila și-a perfecționat abilitățile în Franța cu Alain Ducasse după ce a absolvit școala culinară și a lucrat la unele dintre cele mai bune restaurante din Los Angeles. La fel ca bucătarul însuși, Camion alimentar Guerrilla Tacos este un pic ieșit din comun.Deși felurile de mâncare tradiționale mexicane, cum ar fi umărul de porc (o tocană ominie) și tamales proaspete, apar din când în când, majoritatea preparatelor arată influența lumească a bucătarului Avila. Gândiți-vă la sardine proaspete, întregi prajite la la plancha, cartofi dulci și tacos feta, sau fermierii comercializează quesadillas cu foie gras și trufe negre. Departe de experiența ta normală de taco, Taco-urile de gherilă sunt mai asemănătoare cu mâncărurile placate pe tortilla.

Detalii despre locația și meniul camioanelor (care se schimbă zilnic) pot fi găsite pe pagina lor de Facebook și pe site-ul web , așa că fii atent.

TREI BĂIEȚI

716 Highland Ave, Los Angeles, CA 90038

Mulți îl vor recunoaște pe bucătarul Ludo Lefebvre din vremea sa ca judecător la The Taste de la ABC, dar acest bucătar-bucătar este mult mai mult decât un alt cap de vorbă. După ce a câștigat faima pentru seria sa pop-up LudoBites, Chef Lefebvre și-a deschis primul restaurant Trei tipi la apreciere internațională. Servind marca sa unică de mese rafinate, nativul din Burgundia organizează un meniu de inspirație internațională, cinci nopți pe săptămână.

Căutați mâncăruri unice, cum ar fi rață BBQ cu cireșe și iaurt sărat sau roșii cu creveți uscați și sos de cocktail. Spre deosebire de majoritatea restaurantelor, Trois Mec nu acceptă rezervări. În schimb, trebuie să vizitați site-ul lor în fiecare vineri și să cumpărați un bilet pentru cină. Acest lucru ar putea fi ciudat, dar oricine ajunge să se așeze la tejghea și să urmărească bucătăria în acțiune participă la un spectacol destul de mare.

DIN TAI FUNG

The Americana at Brand, 171 Caruso Ave, Glendale, CA 91210

Într-adevăr, nu este greu să găsești xiao long bao (găluște de supă) în jurul LA. Multe case mici de găluște de la Koreatown până la valea San Gabriel servesc deliciile fierbinți, înfășurate delicat. Totuși, ceea ce este adevărat este că trebuie să fii dispus să aștepți cel mai bun XLB.

Din Tai Fung , un lanț taiwanez premiat, a migrat în anumite locații din SUA și servește acum XLB pliat în mod expert în mai multe locații din Los Angeles și Orange County. Aluatul subțire, aproape translucid, înconjoară carne de porc bogată și un bulion supă - o compoziție care necesită o singură mușcătură.

Timpii de așteptare pot fi brutali, mai mult de o oră și jumătate uneori, așa că atingeți locația de la Americana at Brand, un nou mall din Glendale și cumpărați în timp ce vă așteptați masa.

TACO MARIA

3313 Hyland Ave, Costa Mesa, CA 92626

Bucătăria de la Taco maria este condus de Carlos Salgado, bucătarul dulce, care tocmai a fost numit unul dintre cei mai buni bucătari noi din revista Food & Wine pentru 2015. Taco-urile sunt servite marți, în timp ce restul săptămânii este rezervat pentru un meniu de degustare fix, care se amestecă mâncăruri tradiționale mexicane cu arome moderne.

Aguachile extrem de picante (asemănătoare cu ceviche), tocană de abalone și capac bogat cu coaste-ochi apar toate în meniul sezonier. La doar cincisprezece minute de Disneyland și la zece de plajă, Taco Maria este o oprire perfectă pentru oricine face călătoria spre sud de LA.

CHOSUN GALBEE

3330 West Olympic Boulevard, Los Angeles, CA 90019

La fel ca și casele de găluște, există un număr mare de locuri de grătar coreene în Los Angeles. Prețurile variază de la șocant de ieftin pe care îl poți mânca până la operațiuni mai scumpe și mai slabe. O călătorie în LA este un moment pentru a te distruge, așa că îndreaptă-te spre Chosun Galbee , un restaurant elegant, modern, acoperit cu viță de vie, în inima orașului Koreatown.

Aspectul grill-it-yourself al grătarului coreean este perfect pentru grupuri, iar banchanul asortat (aperitive), cum ar fi kimchi și cartofi, este distractiv de gustat și de trecut. Costitele scurte pentru care este numit restaurantul au fost chiar prezentate în Food Best’s Best Thing I Ever Ate. Așteptările pot fi puțin mai lungi, dar există multe de văzut și de făcut în această zonă vibrantă a orașului.

CONNIE & TED’S

8171 Bulevardul Santa Monica, West Hollywood, CA 90046

Nicio listă de restaurante LA nu este completă fără fructe de mare proaspete. Connie și Ted’s , o intrare relativ recentă pe scena culinară din Los Angeles, este unică prin faptul că îmbibă West Hollywood cu sufletul Coastei de Est. Rulouri de homar, stridii crude și cea mai bună pudră de scoică din oraș sunt servite deoparte cocktail-uri jucăușe care ancorează restaurantul din oraș în jurul său.

În realitate, nu este de mirare că mâncarea de la Connie & Ted’s este atât de incredibilă. Șeful Chef Michael Cimarusti conduce, de asemenea, bucătăria la aclamata providență a LA, un restaurant cu două stele Michelin la doar câteva minute distanță. Deci mai casual, Connie & Ted’s se simte ca o oază de vibrații bune în inima Hollywood-ului plin de viață. Așezați-vă cu o băutură și bucurați-vă de oamenii care privesc din curtea restaurantului.

DONUTS SIDECAR

270 E 17th St #18, Costa Mesa, CA 92627

Majoritatea magazinelor de gogoși se ocupă dimineața. Puțini sunt totuși ocupați toată ziua. Sidecar Donuts este una dintre cele câteva selectate. Meniul sezonier se schimbă în mod regulat pentru a prezenta ingrediente de cea mai înaltă calitate, iar liniile ies pe ușă toată ziua, în timp ce oamenii plâng pentru aromele lor unice.

Unul dintre cele mai populare este ouăle și șunca lor cu titluri jucăușe, o gogoașă dulce / sărată umplută cu șuncă de Benton, un ou pocat și bogată olandeză de busuioc. O parte a succesului 24/7 al Sidecar este că gătesc gogoși proaspete pe tot parcursul zilei pentru a se asigura că fiecare lot este vândut cald.

Luați o duzină pentru drumul spre casă spre Vegas pentru a încheia o călătorie incredibilă.

Chase Kroesche este un scriitor independent de muzică, muzician și gazdă a podcast-ului CREATEcast. Găsește-l pe Twitter: @chasekmusic