Alyssa Milano Net Worth

Cât costă Alyssa Milano?

Valoarea netă a Alyssa Milano: 10 milioane de dolari

Valoarea netă și salariul Alyssa Milano: Alyssa Milano este o actriță, producătoare și cântăreață americană care are o valoare netă de 10 milioane de dolari. Alyssa Milano a devenit un nume de uz casnic în anii 1980, cu rolul ei principal în sitcom-ul „Who’s the Boss?”. A apărut în mai multe filme de televiziune în anii 1990 și a jucat în serialul de televiziune „Charmed”. Alte roluri notabile ale ei includ sitcom-ul de scurtă durată „Romantically Challenged” și filmul „Hall Pass”.

Începutul vieții timpurii și al carierei: Alyssa Jayne Milano s-a născut pe 19 decembrie 1972, în Brooklyn, New York. Părinții ei sunt Lin Milano, designer de modă și manager de talente, și Thomas M. Milano, editor de film-muzică. Familia lor este de origine italiană, iar ea a fost crescută romano-catolică. Milano are un frate mai mic, Cory, care este mai tânăr decât ea de un deceniu.

Când Milano avea 7 ani, babysitter-ul ei a dus-o la o audiție pentru o companie națională de turnee „Annie”. Acest lucru s-a întâmplat fără permisiunea părinților lui Milano. Milano a reușit prin audiții și a fost de fapt ales pentru una dintre cele patru părți principale, depășind peste 1.500 de alte fete. În timp ce se afla în piesă, Milano și mama ei au călătorit în Statele Unite cu compania de turism și au fost pe drum timp de 18 luni. La întoarcerea la New York, Milano a început să apară în diferite reclame de televiziune și, de asemenea, în diferite producții off-Broadway.Carieră: În august 1984, când avea 11 ani, Milano a debutat în film în drama „Old Enough”. Filmul a câștigat Premiul I la Festivalul de Film de la Sundance. Apoi a primit rolul fiicei lui Al lui Tony Danza personaj din serialul de comedie „Who’s the Boss?”, iar spectacolul a început să fie difuzat pe ABC în septembrie 1984. Pentru a-și susține cariera, întreaga ei familie s-a mutat în Los Angeles în acel an, unde a fost filmat și produs spectacolul. A jucat în serial timp de 8 sezoane, până la sfârșitul anului 1992, pentru un total de 196 de episoade. Acest rol a stabilit-o ca un nume de familie și un idol al adolescenței și i-a deschis posibilitatea de a-și asuma mai multe roluri. De exemplu, când avea 12 ani, a jucat împreună cu Arnold Schwarzenegger în „Commando” (1985). Pe scenă, a jucat în producții precum „Tender Offer” de Wendy Wasserstein „All Night Long” de John O'Keefe și „Butterflies Are Free” în Los Angeles (decembrie 1991 - ianuarie 1992).

După ce un producător japonez a văzut-o cântând, lui Milano i s-a oferit un contract cu cinci albume. A ajuns să lanseze doar patru albume de studio: „Look in My Heart” (1989), „Alyssa” (1989), „Locked Inside a Dream” (1991) și „Do Me See Me?” (1992). Sunetul general al albumelor este descris de însăși Milano ca „bubblegum pop” și a criticat în mod deschis calitatea lor muzicală. Cariera ei muzicală nu a mers prea rău peste hotare, a atins statutul de platină în Japonia. Dar ea nu a urmat o carieră muzicală înapoi în Statele Unite, spunând că „mai degrabă ar fi lansat [muzica ei] acolo unde este apreciat decât râs”. Ea a continuat să lucreze la diverse proiecte, inclusiv producând un videoclip pentru adolescenți „Teen Steam”, precum și rolurile în filmele de televiziune „Crash Course” (1988) și „Dance til 'Dawn” (1988) și filmul independent „Unde te ia ziua” (1992). Într-o încercare de a se distanța de imaginea „fetei drăguțe” stabilită prin lucrarea sa din „Cine este șeful?”, Milano a apărut în mai multe filme erotice precum „Îmbrățișarea vampirului” (1995) și „Păcatele capitale” (1995) ). În aceste filme, ea a apărut în mai multe scene de nud.Din 1995 până în 1998, Milano a jucat în sezonurile 5-7 din „Melrose Place”, în rolul personajului Jennifer Mancini. După ce a părăsit „Melrose Place”, s-a alăturat distribuției „Charmed” ca personaj Phoebe Halliwell. Emisiunea a durat 8 sezoane, până în 2006. Pe lângă rolul din „Charmed”, Milano a devenit și producător al emisiunii începând cu al cincilea sezon. Ea a continuat să apară în emisiuni precum „Mistresses” (2013-2014) și „Insatiable” (2018-2019). Pe lângă lucrările sale de televiziune, Milano a apărut și în filme precum „Iubita iubitei mele” (2010) și „Hall Pass” (2011).

Salariu : La vârful timpului ei pe „Charmed”, Alyssa a câștigat 90.000 de dolari pe episod, ceea ce a ajuns la aproximativ 2 milioane de dolari pe sezon.

(Fotografie de Jesse Grant / Getty Images pentru toată viața)Viata personala: Din 1987 până în 1990, Milano a avut o relație cu actorul Corey Haim, care s-a luptat cu dependența pe toată durata relației lor. Se presupune că Milano și managerul său au încercat fără succes să-i obțină ajutor profesional. În 1993, s-a logodit cu colegul actor Scott Wolf. Cu toate acestea, și-au încheiat logodna și s-au despărțit doar un an mai târziu. Ea a dezvăluit în 2019 că, în ciuda faptului că era la momentul controlului nașterilor, ea a rămas însărcinată cu Wolf și a suferit două avorturi în 1993 în timp ce erau încă împreună. În 2008, Milano s-a logodit cu David Bugliari, agent la Creative Artists Agency, după un an de întâlniri. S-au căsătorit la casa familiei Bugliari în august 2009. Împreună, au doi copii, un fiu născut în august 2011 și o fiică născută în septembrie 2014.

Proces financiar : În 2017, Milano a dat în judecată un fost manager de afaceri care ar fi lăsat-o în datorii de milioane de dolari și i-a distrus creditul. Milano și-a dat în judecată contabilul pentru că ar fi permis costurile unei renovări de locuințe să crească la 5 milioane de dolari. După renovări, casa a valorat 3 milioane de dolari. Milano avea impresia că finanțele ei erau perfect fine și refuzau rolurile de actori lucrative, dar în realitate ea și soțul ei aveau milioane de dolari în datorii. Contabilul ei nu a reușit să efectueze plăți către IRS, ceea ce a condus la milioane de dolari în penalități și impozite neplătite. Ea a mai susținut că contabilul și-a falsificat numele pentru a face investiții proaste în lucruri precum o parcare. Ca urmare a problemelor financiare, Milano și-a scos la vânzare apartamentul West Hollywood de 2 milioane de dolari și caută în mod activ un loc de muncă.

Alyssa Milano Net Worth

Alyssa Milano

Valoarea netă: 10 milioane de dolari
Data de nastere: 19 decembrie 1972 (48 de ani)
Gen: Femeie
Înălţime: 5 ft 1 in (1,57 m)
Profesie: Cântăreț, actor, producător de televiziune, om de afaceri
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020

Câștigurile Alyssa Milano

  • Fermecat 90.000 $ / episod
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie