„Dancing Queen” a lui Cher adaugă 9 spectacole la reședința din Las Vegas

Noaptea de deschidere a lui CherNoaptea de deschidere a spectacolului rezident Cher „Classic Cher” la Park Theatre din Monte Carlo miercuri, 8 februarie 2017, în Las Vegas. (Andrew Macpherson) Cher urmărește spectacolul Fântâna Bellagio în timp ce joacă hitul ei din 1998 „Crede” miercuri, 17 ianuarie 2018. (Tom Donoghue) Spectacolul lui Cher de la Park Theater s-a deschis cu un număr de producție la fel de mare ca peruca ei. (Andrew Macpherson, amabilitate) John Fogerty scoate „Suzie Q” la Encore Theatre din Wynn Las Vegas miercuri, 10 ianuarie 2018. (John Katsilometes / Las VegasJournal). @JohnnyKats Reba și Brooks & Dunn: Împreună în Vegas la Colosseum au adăugat 12 date anul viitor. (Curtoazie) David Perrico, Paul Shaffer și Shaf-Shifters sunt prezentați cu Martin Short în timpul unui spectacol la Cleopatra's Barge de la Caesars Palace în decembrie 2017. (Robert Ardnt) David Perrico și Paul Shaffer sunt prezentați în timpul unui spectacol Shaf-Shifters la Cleopatra's Barge de la Caesars Palace în decembrie 2017. (Robert Ardnt)

Regina dansatoare este gata să revină la The Park Theatre în 2019.

dragă a participat la nouă spectacole din 13-30 martie până la reședința ei continuă la focarul de divertisment live de la Park MGM (biletele pentru noile date sunt la vânzare la prânz vineri).

Anunțul de luni al promotorului de concerte AEG Live urmează lansării noului album al lui Cher, Dancing Queen, care a debutat pe locul 3 în topul albumelor Billboard 200.

Titlul împrumută din rolul lui Cher în Abba muzical, Mamma Mia! Iar începem.

Dancing Queen este o lansare de referință deja pentru legenda divertismentului în vârstă de 72 de ani. Este cel mai mare album solo al lui Cher, care a debutat vreodată. Așteptați-vă să cânte mai multe melodii din acea lansare în noile sale întâlniri la The Park Theatre.Cuplu o pachete de șase

S-au întors o pereche de rezidențe populare de pe Strip și, din fericire, joacă același program de șase spectacole de miercuri până pe 20 octombrie.

Reba și Brooks & Dunn’s producția energetică a țării revine la Colosseum la Cezari Palat. John Fogerty’s piese de spectacol de concerte blocate Încă Teatru. Nopțile specifice sunt miercuri, vineri și sâmbătă din această săptămână și 17, 19-20 octombrie.Perrico apare pentru doi

Domnul Barjei, David perrico , marchează a doua aniversare cu Corzi Pop sâmbătă la Caesars Palace. Spectacolul oficial de aniversare se desfășoară începând cu ora 22:00. până la miezul nopții.

Performanțele fără acoperire s-au dovedit a fi o atracție sănătoasă pentru localnici și, de asemenea, pentru cei care sunt renumiți. Martin Short, Jim Gaffigan, Paul Shaffer (care, după cum sa menționat anterior, revine joi cu Shaf-Shifters), Rock and Roll Hall of Famer Hugh McDonald de Bon Jovi și Incursiune în seiful de stâncă , Danny Seraphine de Chicago și Robbie Steinhardt din Kansas au apărut fie pe scenă, fie au participat la spectacol.

Cu sprijinul continuu al Caesars Entertainment echipaj, Perrico a reușit să recreeze scena vintage Lounge Vegas.

A evoluat într-un spectacol non-stop de mare energie, în tradiția lui Louis Prima, spune Perrico în descrierea recursului actului. Cântăm ceea ce oamenii vor să audă, în diferite aranjamente, instrumente unice cu corzi. Toată lumea este evidențiată pe tot parcursul spectacolului.

După ce a condus Colosseumul în iulie, Gaffigan a stat cu trupa la Vista Cocktail Lounge adiacent până târziu după spectacol.

Sunt cel mai mare fan, a spus Gaffigan într-un clip Perrico postat pe social media. Mi s-a spus să cobor și a fost uimitor. Ar trebui să fii cu adevărat mândru.

Drake face un fan

Cântăreț din L.A. și frecventator al sportului de luptă din Vegas Sfântul Greice are un mod de a fi aproape de acțiunea de pe Strip. Era cu rolă înaltă R.J. Robin Hood 702 Cipriani la lupta Canelo-GGG luna trecută, când Cipriani a intrat într-un tiff cu Denzel Washington peste un loc de pe T-Mobile Arena.

În acea noapte s-a încheiat cu cuplul care a participat la super-ciudat Canelo after-party la The Conac .

Duminică, într-o seară după UFC 229 înfruntat de corp la T-Mobile Arena, Santos a avut o perie cu unul dintre idolii ei de muzică, Drake , din nou la The Mansion. Superstarul rap a fost în oraș pentru trei spectacole în weekend, două la Grand Garden Arena și altul la clubul de noapte Omnia de la Caesars Palace.

Drake este, de asemenea, prieten și susținător Conor mcgregor , așa că weekendul lui a fost ceva de genul unei plimbări cu role. Rapperul a rămas în spate pentru o noapte suplimentară după spectacolele sale spate-la-spate de la Grand Garden Arena și Omnia și a intrat în The Mansion cu un anturaj considerabil pentru a juca ruletă.

L-a văzut pe Santo, pe care nu-l întâlnise, s-a ridicat de la masă și s-a prezentat. Nu ar fi putut fi mai drăguț.

Aș sugera alți artiști să încerce să ajungă la aceste evenimente din Vegas, deoarece este ca o cutie de bomboane de ciocolată, nu știi niciodată ce vei obține, spune Santo. În timpul călătoriei sale la Canelo-GGG, Santo l-a întâlnit pe director Eugenio Azcarraga al companiei mexicane de mass-media Televisa (care deține Univision), iar acum are o înțelegere pentru a-și prezenta noul videoclip pentru single-ul ei Você Você.

Vizualizați această postare pe Instagram

Mă gândesc la ceea ce tocmai am asistat la lupta @thenotoriousmma @khabib_nurmagomedov 🤼

O postare partajată de Sfântul Greice (@greicesanto) pe 7 octombrie 2018 la 1:23 am PDT

Videoclipul respectiv este produs de Santo și regizat de fotograf / videograf Alan Silfen, care a lucrat la difuzarea premiilor Grammy și ca Lionel Richie’s fotograf personal. Cel mai recent a filmat videoclipul sau Will Smith în timp ce făcea paracadism la împlinirea a 50 de ani. Toate aceste conexiuni au fost posibile prin hangout în VegasVille.

Cool Alertă Hang

Noile valuri s-au întors la Golden Tiki (unde visele devin realitate) la ora 20:00. Vineri. Trupa de surf din L.A. acoperă nenumărate favuri din anii 1980, inclusiv Devo, o turmă de pescăruși și Leacul . Golden Tiki luminează muzica live în fiecare seară; am prins Hipnotica prezentare elegantă timp de aproximativ 18 minute duminică seara și, de asemenea, recomandă Shanda and the Howlers (21:00 marți) și Dino și Sharps (care joacă în fiecare joi). Nu există niciodată o acoperire; petreceți rațele pe apă cu gaze sau găsiți borcanul cu vârfuri.