Fanii Cool Whip stau lângă deserturile lor

Budincă ușoară de banane din sud (Cool Whip / Kraft Heinz Co.)Budincă ușoară de banane din sud (Cool Whip / Kraft Heinz Co.) Plăcintă ușoară cu cremă de cocos (Cool Whip / Kraft Heinz Co.)(Cool Whip / Kraft Heinz Co.) (Cool Whip / Kraft Heinz Co.) (Cool Whip / Kraft Heinz Co.) Graham Cracker Eclair „Tort” (Cool Whip / Kraft Heinz Co.) Salată Watergate (Cool Whip / Kraft Heinz Co.) Plăcintă ușoară cu cremă de cocos (Cool Whip / Kraft Heinz Co.)

Cool Whip este unul dintre acele produse americane pe care ne place să le urâm - sau cel puțin o mulțime de oameni care se autoidentifică ca iubitori de mâncare spun că o fac.

Și nu e de mirare; când a fost creat în 1966, Cool Whip nu conținea deloc cremă, deși smântână ușoară și lapte degresat au fost adăugate la versiunea originală acum câțiva ani. Cu toate acestea, o verificare a listei de ingrediente găsește apă, ulei vegetal hidrogenat (deși nu conține grăsimi trans) și sirop de porumb bogat în fructoză înaintea acelor produse prietenoase cu fermierii, urmat de cazeinat de sodiu, arome naturale și artificiale, gume de xantan și guar, polisorbat 60, sorbitan monostrearat, polifosfat de sodiu și beta caroten. Vai.

Cu toate acestea, lista de ingrediente nu pare să fi dezumflat norii ondulați ai popularității lui Cool Whip; în termen de doi ani de la introducere a fost cel mai vândut și mai profitabil produs al Bird’s Eye. Acum, că se află sub umbrela Kraft Heinz, este cea mai consumată marcă de topping biciuit din țară, iar soiurile includ original, extra-cremos, ușor, gratuit și fără zahăr, plus arome precum vanilie franceză și căpșuni de sezon și ciocolată și au apărut numeroase versiuni generice. Aproximativ 38% dintre gospodăriile americane ar cumpăra cel puțin o cadă cu Cool Whip pe an.

În ultimii 50 de ani, Cool Whip a devenit dragul bucătarilor convenabili (care sunt cei mai mulți dintre noi, cel puțin ocazional) și o bază a rețetelor comunitare de cărți de bucate. În fața unei rețete care o listează ca ingredient, majoritatea bucătarilor ar fi greu de găsit un înlocuitor, deoarece, în bine sau în rău, nu există nimic asemănător.

Care este o afirmație cu care suntem siguri că Shaina Chambers ar fi de acord. Chambers, coordonator social media pentru Kirvin Doak Communications din Las Vegas și fanatică a hard-core-ului Cool Whip, a spus că de fapt nu o folosește în rețete, oricât de ironic ar părea.Îmi place să-l pun în congelator și să-l mănânc cu lingura, a spus Chambers. Sunt o persoană foarte texturală. Îmi place că devine puțin înghețat și este mai cremos decât înghețata. Simt doar că frisca obișnuită are prea mult aer; nu există multă substanță.

Dar nu o mănâncă doar cu o lingură; Chambers a spus că, dacă face brownies, de exemplu, este probabil să le completeze cu Cool Whip și câteva căpșuni feliate.

Cu toate acestea, deși este mult mai inofensiv decât o mulțime de obiceiuri pe care ni le putem gândi, Chambers’s Cool Whip Jones i-a creat probleme.Îmi amintesc de o Ziua Recunoștinței, am avut mari probleme cu mama mea, a spus ea. Avea vreo 10 ani și nu s-a gândit la faptul că mama plănuia să servească acel Whip Cool cu ​​plăcinta cu dovleac.

Am luat linguri toată ziua, a spus ea, așa că aproape nu mai rămăsese.

Și în ceea ce îi privește pe cei care își ridică nasul la gândul la Cool Whip, ea doar presupune că urăștii îi vor ura.

Nu este ceva ce iau personal, a spus ea.

Apoi din nou …

Nu mă întorc în mod deschis și exterior și îl apăr. Sunt un fan al dulapului.

Dacă și dumneavoastră doriți să vă delectați cu gloria care este cea de-a 50-a aniversare a lui Cool Whip, rețetele despre care compania spune că sunt cele mai populare cinci evenimente, după care oferim alte rețete iconice Cool Whip.

Și amintiți-vă, deși trebuie să-l dezghețați, nici nu trebuie să îl biciuiti, să-l biciuiți bine.

SALATĂ DE PORȚ APĂ

O cană de 20 de uncii poate zdrobi ananas în suc, nedrenat

Un pachet de budincă instant de 3,4 uncii cu aromă de fistic

1 cană de marshmallows în miniatură

& frac12; ceașcă de nuci tocate

1 & frac12; cupe dezghețate Cool Whip

Combinați primele patru ingrediente într-un castron mare. Se amestecă Cool Whip. Se da la frigider 1 ora.

Serveste 8.

- Rețetă de la Kraft

PUDDING UȘOR DE BANANĂ DE SUD

3 cani de lapte rece

Două pachete de 3,4 uncii budincă instantanee cu aromă de vanilie

30 de napolitane de vanilie

3 banane, feliate

1 cadă de 8 uncii Cool Whip, decongelată

Bateți laptele cu amestecurile de budincă cu telul timp de 2 minute. Lăsați să stea 5 minute.

Aranjați jumătate din napolitane pe fund și în sus pe părțile laterale ale unui bol de servire de 2 litri; acoperiți cu jumătate din feliile de banane și jumătate din budincă. Repetați toate straturile. Acoperiți cu Cool Whip.

Dați la frigider trei ore.

Serveste 14.

- Rețetă de la Kraft

PRĂJITURĂ DE POC DE GELATINĂ

1 pachet amestec de tort alb (și ingrediente pentru prepararea tortului)

1 cană apă clocotită

1 pachet de 3 uncii gelatină cu aromă de căpșuni

& frac12; cana cu apa rece

1 cadă de 8 uncii Cool Whip, decongelată

Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru tigaia de 13 x 9 inci. Se răcește tortul în tigaie 15 minute.

Pierce tortul cu furculiță mare la intervale de & frac12; -inch.

Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic; se amestecă 2 minute, până se dizolvă complet. Se amestecă în apă rece; se toarnă peste tort. Dați la frigider trei ore.

Gheață cu bici rece. Se da la frigider 1 ora.

Serveste 16.

- Rețetă de la Kraft

GRAHAM CRACKER ECLAIR CAKE

Un pachet de budincă instant cu aromă de vanilie de 3,4 uncii

1 & frac12; cani cu lapte rece

15 biscuiți graham, rupți transversal în jumătate (utilizare divizată)

1 cadă de 8 uncii Cool Whip, decongelată

1 cană glazură de ciocolată pregătită

Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu telul 2 minute. Lăsați să stea 5 minute. Între timp, acoperiți fundul unei cratițe pătrate de 8 inci cu bucăți de Graham, suprapunându-se după cum este necesar pentru a forma un strat uniform.

Se amestecă Cool Whip în budincă; se întinde pe jumătate peste bucăți de graham în tigaie. Acoperiți cu 10 din restul de bucăți Graham. Repetați straturile de amestec de budincă și bucăți de graham.

Dați la frigider trei ore. Se întinde cu glazură de ciocolată.

Serveste 9.

- Rețetă de la Kraft

PLĂCINĂ CU CREZĂ DE COACĂ UȘOARĂ

Două pachete de 3,4 uncii budincă instantanee cu aromă de vanilie

2 cani de lapte rece

2 cani dezghetate Cool Whip (utilizare divizată)

1 cană de nucă de cocos în fulgi (utilizare divizată)

O crustă de pesmet de 6 uncii, gata de utilizare

Bateți amestecurile de budincă și laptele într-un castron mare cu telul timp de 2 minute. Se amestecă 1 cană Cool Whip și & frac34; ceașcă de nucă de cocos; se toarnă în crustă. Se da la frigider timp de 4 ore sau pana cand este ferm.

Între timp, toastează nuca de cocos rămasă în tigaie sau cuptor. Acoperiți plăcinta cu biciul rece rămas și presărați cu nucă de cocos prăjită

Serveste 8.

- Rețetă de la Kraft

PĂRȚĂTURI DE FABRIE-PRETZEL REALIZATE

1 & frac12; cupe covrigei mărunțite mărunt

& frac12; ceașcă de zahăr (utilizare divizată)

& frac12; ceașcă de margarină, topită

12 uncii de brânză smântână cu grăsimi reduse (cum ar fi Neufchatel), înmuiată

2 linguri lapte fără grăsimi

1 cană decongelată Cool Whip

2 căni cu apă clocotită

Un pachet de 0,6 uncii gelatină fără zahăr cu gust de căpșuni

1 & frac12; cani cu apa rece

4 căni căpșuni proaspete, tăiate felii

Încălziți cuptorul la 350 de grade. Se amestecă firimituri de covrig, & frac14; ceașcă de zahăr și margarină; apăsați pe fundul tăvii de 13 x 9 inci. Coaceți 10 minute. Misto.

Bate smântâna de brânză, zahărul rămas și laptele până se omogenizează. Se amestecă Cool Whip; se întinde pe crustă. La frigider până când este gata de utilizare.

Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 minute până se dizolvă complet. Se amestecă în apă rece. La frigider 1 & frac12; ore sau până când se îngroașă. Se amestecă fructele de pădure; lingura peste stratul de crema-branza. Se da la frigider 3 ore sau pana cand este ferm.

Serveste 24.

- Rețetă de la Kraft Heinz Co.

CIOCOLATĂ ALBĂ-FAGURĂ 4 IULIE TRIFLE

Un pachet de 1 uncie cu pudră instantaneu fără zahăr, fără zahăr, cu aromă de ciocolată albă

1 & frac12; căni cu lapte rece fără grăsimi

O cadă de 8 uncii Cool Whip Lite, decongelată (utilizare divizată)

O prăjitură de mâncare înger preparată de 13 uncii, tăiată în cuburi de-inch (aproximativ 6 & frac12;)

2 cani de afine

2 cani de zmeura

Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu batere 2 minute. Se amestecă 1 & frac12; cupe Cool Whip. Puneți jumătate din tort și fructe de pădure într-un vas mare; se acoperă cu amestec de budincă. Acoperiți straturile de tort rămas, fructe de pădure și Cool Whip. Se da la frigider 1 ora.

Serveste 16.

- Rețetă de la Kraft Heinz Co.

PLACĂ CU CREMĂ DE FRAGĂ UȘOARĂ

1 1/3 cani de pesmet (sandviș de ciocolată, biscuiți graham, napolitane de ciocolată sau gingersnap)

6 linguri zahăr (utilizare divizată)

1/3 cană unt, topit

Un pachet de 16 uncii căpșuni întregi congelate, dezghețate

4 uncii cremă de brânză, înmuiată

Două pachete de 3,4 uncii budincă instantanee cu aromă de vanilie

2 cani dezghetate Cool Whip (utilizare divizată)

1 & frac14; căni felii de căpșuni proaspete

Încălziți cuptorul la 350 de grade. Combinați pesmetul cookie, 2 linguri zahăr și unt; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci. Coaceți 10 minute; misto. Opriți cuptorul.

Folosiți acțiune pulsantă pentru a procesa căpșunile întregi și zahărul rămas în robotul de bucătărie doar până când fructele de pădure sunt tocate mărunt. Adăugați cremă de brânză; procesați până când se amestecă. Lingurați într-un castron mare. Adăugați amestecuri de budincă uscată; se amestecă 2 minute. Se amestecă ușor 1 & frac12; cupe Cool Whip; lingură în crustă. Se da la frigider 2 ore sau pana cand este ferm.

Ornează cu restul de bici rece și căpșuni feliate chiar înainte de servire.

Serveste 8.

- Rețetă de la Kraft Heinz Co.

PIEȚELE CHEIE DE NUDĂ DE VAR

1 1/3 cani firimituri de cracker Graham (utilizare divizată)

& frac14; unt de ceașcă, topit

& frac34; cană cu apă clocotită

Un pachet de 3 uncii de gelatină cu gust de var

1 cană de cuburi de gheață

8 uncii cremă de brânză, înmuiată

O cantitate de 14 uncii poate îndulci laptele condensat

& frac34; cana suc de lamaie

2 cani dezghetate Cool Whip

Rezervați 1 lingură de pesmet. Se amestecă restul de pesmet cu unt; apăsați pe fundul tăvii pătrate de 9 inci, căptușite cu folie de plastic. La frigider până când este gata de utilizare.

Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic; se amestecă 2 minute. până la dizolvarea completă. Adăugați gheață; se amestecă 2 minute sau până se îngroașă. Îndepărtați orice gheață netopită.

Bateți crema de brânză într-un castron mediu până când este cremoasă. Bateți treptat în lapte, apoi suc de lămâie. Adăugați gelatină; amesteca bine. Se amestecă în 1 cană Cool Whip. Se toarnă peste crustă. Se da la frigider 6 ore sau pana cand este ferm.

Acoperiți cu biciul rămas rău chiar înainte de servire; se presară cu firimituri de graham rezervate. Folosiți folie de plastic pentru a îndepărta desertul din tigaie înainte de a tăia în pătrate.

Serveste 16.

- Rețetă de la Kraft Heinz Co.

PLATĂ DE BUTTER CU ALUNE ÎNGHEȚATE

24 de fursecuri sandwich cu unt de arahide, mărunțite fin (aproximativ 3 căni)

5 linguri unt, topit

8 uncii cremă de brânză, înmuiată

1 cană unt de arahide cremos

& frac34; cana de zahar

1 lingură de vanilie

O cadă de 8 uncii Cool Whip, decongelată (utilizare divizată)

Se amestecă firimiturile de biscuiți și untul; apăsați pe partea de jos și în sus a plăcii de plăcintă de 9 inci.

Bateți următoarele patru ingrediente într-un castron mediu cu mixerul până se omogenizează bine. Se amestecă 1 & frac12; cupe Cool Whip; lingură în crustă. Se îngheață 4 ore sau până la fermitate.

Scoateți din congelator 30 de minute înainte de servire. Lăsați să stea la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor. Completați cu restul de bici rece.

Serveste 12.

- Rețetă de la Kraft Heinz Co.