Dr. Phil Net Worth

Cât costă Dr. Phil Worth?

Dr Phil Net Worth: 460 milioane dolari

Salariul doctorului Phil

80 de milioane de dolari

Valoarea netă și salariul Dr. Phil McGraw: Phil McGraw, mai bine cunoscut sub numele de Dr. Phil, este o personalitate TV americană, autor și fost psiholog care are o valoare netă de 460 milioane dolari. În fiecare an, Dr. Phil câștigă între 60 și 90 de milioane de dolari din eforturile sale diverse. McGraw deține 100% din conținutul emisiunii sale. De fapt, el plătește CBS pentru a distribui spectacolul în schimbul unei reduceri generoase a veniturilor din publicitate și a plasării produselor. De asemenea, el executiv produce „The Bull” și „The Doctors” și este co-fondatorul aplicației de telemedicină Doctors on Demand.

McGraw deține un doctorat. în psihologia clinică, dar nu este autorizat să practice. El a câștigat pentru prima dată statutul de celebritate când a început să apară la „Oprah Winfrey Show” la sfârșitul anilor '90. În prezent, locuiește în Beverly Hills, California, împreună cu soția sa Robin.

Tinerețe: Dr. Phil s-a născut la Vinita, Oklahoma, la 1 septembrie 1950. A crescut în câmpurile petroliere din nordul Texasului, unde tatăl său era furnizor de echipamente. Familia sa s-a mutat când doctorul Phil era copil, astfel încât tatăl său să-și poată urmări scopul de-a lungul vieții de a deveni psiholog. McGraw a participat la liceul Shawnee Mission North din Overland Park, Kansas.

S-a înscris la Universitatea din Tulsa în 1968 cu o bursă de fotbal. A jucat pe fundașul de mijloc. McGraw a fost în echipa care a pierdut în fața Universității din Houston cu scorul de 100-6, unul dintre cele mai scăzute scoruri din istoria NCAA. În sezonul următor, McGraw s-a transferat la Midwestern State University din Wichita Falls, Texas, unde a obținut diploma de licență în psihologie în 1975. A obținut masteratul în psihologie experimentală și un doctorat. în psihologie clinică în 1979 de la Universitatea din North Texas. După absolvire, McGraw a lucrat în cabinetul privat timp de câțiva ani.

Carieră: În 1990, el a fondat CSI Courtroom Sciences, Inc., o organizație care sfătuia corporațiile și reclamanții individuali cu privire la modul de realizare a decontărilor. După ce a început CSI, McGraw a încetat practica psihologiei. Și-a păstrat licența actuală și în stare bună până când a ales să o retragă 15 ani mai târziu, în 2006.

În 1995, Oprah a angajat compania lui Phil să o sfătuiască într-un proces de calomnie cu care se confrunta, după ce a făcut comentarii disprețuitoare despre carnea de vită din emisiunea sa în legătură cu boala vacii nebune. Oprah l-a invitat pe dr. Phil să apară în emisiunea ei în 1998. Apariția lui a fost atât de reușită încât a început să apară săptămânal la „Oprah Winfrey Show” ca expert în relații și strategii de viață marți. Aceste apariții timpurii i-au adus recunoaștere și faimă la nivel național și, de-a lungul timpului, au dus la propriul său spectacol, care a debutat în 2002. „The Phil Phil Show” este încă în circulație astăzi și este sindicat în toată țara. „The Phil Phil Show” este produs de Oprah's Harpo Studios.

În 2003, McGraw s-a angajat în activitatea de slăbire a vânzărilor de shake-uri, suplimente și bare energizante. Aceste produse au fost prezentate în emisiunea sa împreună cu surorile sale Deana și Brenda și nepotul Tony oferind mărturii despre cât de bine au funcționat produsele. Produsele au fost comercializate cu numele Shape It Up, Woo Woo. Comisia Federală pentru Comerț a fost în curând în cazul Dr. Phil, analizând afirmațiile că produsele „vă pot ajuta să vă schimbați comportamentul pentru a vă controla greutatea”. În fața controlului FTC, McGraw și-a retras suplimentele de pe piață în martie 2004, iar FTC a renunțat la anchetă. În 2005, a fost dat în judecată într-un proces de acțiune colectivă din partea persoanelor care i-au folosit produsele și nu au slăbit. McGraw a soluționat procesul în 2006 pentru 10,5 milioane de dolari, deși 6 milioane de dolari au fost plătiți reclamanților sub forma vitaminelor mărcii Amway.

În 2008, Dr. Phil a lansat programul „Dr. Phil „spinoff” The Doctors, produs de Dr. Phil și fiul său Jay McGraw. Este primul spectacol care este un spin-off de generația a treia, deoarece „Dr. Phil ”este derivat din„ Oprah Winfrey Show ”. Spectacolul este găzduit de medicul ER și fostul participant la „Bachelor” Travis Stork. „Doctorii” se concentrează pe probleme de sănătate și medicale, cu o echipă de profesioniști din domeniul medical care vorbește despre subiecte legate de sănătate și răspund la întrebările telespectatorilor care sunt prea jenați pentru a-și întreba medicii. A debutat pe 8 septembrie 2008.

Emisiunea de televiziune „Bull”, cu Michael Weatherly în rol principal, se bazează pe experiența doctorului Phil din zilele sale de consultant de probă pentru Courtroom Science, Inc.

McGraw este, de asemenea, autorul mai multor cărți de dietă și relații cu cele mai bine vândute, inclusiv „Strategii de viață”, „Relație de salvare” și „Dieta 20/20”.

Kevin Winter / ImageDirect

Viata personala : McGraw s-a căsătorit cu prima sa soție, Debbie Higgins McCall, în 1970, când avea doar 20 de ani. Această căsătorie s-a încheiat trei ani mai târziu printr-o anulare. McGraw a început să se întâlnească cu Robin Jo Jameson în timp ce trecea prin procesul de încheiere a primei sale căsătorii. S-au căsătorit în 1976 și au avut doi copii, Jay și Jordan. McGraw este, de asemenea, un pilot privat, cu un rating de instrument, care zboară avioane cu un singur motor. În 2003, McGraw a fondat Fundația Dr. Phil cu misiunea de a combate obezitatea infantilă.

Repere salariale: Datorită sindicalizării, Dr. Phil este una dintre cele mai bine plătite personalități de la televizor. La vârf, câștiga 88 de milioane de dolari pe an. În 2006, a câștigat 45 de milioane de dolari. În 2008, veniturile sale au scăzut la 30 de milioane de dolari. În 2011 a înnebunit 80 de milioane de dolari. În 2012, a câștigat 64 de milioane de dolari. În 2014 a câștigat 72 de milioane de dolari. În 2014 a câștigat 77 de milioane de dolari În 2015, 70 de milioane de dolari. În 2016 a câștigat 88 de milioane de dolari. În 2017, a câștigat 79 de milioane de dolari, iar în 2018 a adus 77,5 milioane de dolari. Începând din 2019, veniturile sale anuale numai din spectacol sunt de aproximativ 80 de milioane de dolari. Deși, între iunie 2018 și iunie 2019, a câștigat 95 de milioane de dolari.

Proprietate imobiliara: În 2008, Dr. Phil și soția sa Robin au cumpărat o casă în Beverly Hills pentru 7 milioane de dolari. În 2010 au listat această casă pentru 16,5 milioane de dolari. În aprilie 2011 l-au vândut cu 12 milioane de dolari.

În 2010, cei de la McGraw au cumpărat o casă uriașă pe deal, în Beverly Hills, pentru 29,5 milioane de dolari. Casa este o vilă în stil mediteranean pe trei acri, care are o casă principală de 14.000 de metri pătrați, cu cinci dormitoare și 11 băi. Există, de asemenea, o pensiune și o piscină.

În 2011, McGraw și soția sa au listat o altă casă din Beverly Hills pentru 6,35 milioane de dolari. Această casă nu a găsit un cumpărător. Au reînscris-o în ianuarie 2020 pentru 5,75 milioane de dolari. Are o sală de mese căptușită cu arme și alte finisaje eclectice care pot fi incluse în vânzare dacă cumpărătorii doresc.

Dr. Phil Net Worth

Phil McGraw

Valoarea netă: 460 milioane dolari
Salariu: 80 de milioane de dolari
Data de nastere: 1 septembrie 1950 (70 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 1,93 m (6 ft 3 in)
Profesie: Prezentator, psiholog, autor, producător de televiziune, actor, producător de film, pilot
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie