Valoarea netă a covorului Faze

Cât costă Faze Rug?

Faze Rug Valoare netă: 4 milioane de dolari

Faze Rug în valoare netă: Faze Rug este o personalitate americană de social media care are o valoare netă de 4 milioane de dolari. Este cunoscut mai ales pentru popularitatea sa pe YouTube.

Faze Rug s-a născut în San Diego, California, în noiembrie 1996. Este directorul Clanului FaZe. Canalul său pe nume YouTube are mai mult de 15 milioane de abonați, iar videoclipul său „Cocaine Prank” are peste 10 milioane de vizionări. Postează videoclipuri Call of Duty, precum și vloguri și videoclipuri farsă. Numele real al lui Faze Rug este Brian Awadis, iar părinții lui sunt din Irak. S-a întâlnit cu Molly Eskam și Baeeeeelyn. Este membru al Clout Gang, care include, de asemenea, Faze Banks, Alissa Violet, Sommer Ray, RiceGum și multe altele.

Valoarea netă a covorului Faze
Valoarea netă: 4 milioane de dolari
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie