Calea lui Frank Marino înapoi către Las Vegas Strip începe cu brunch

Animatorul Frank Marino ajunge la marea deschidere aAnimatorul Frank Marino ajunge la marea deschidere a „Circus 1903.” (Biroul de știri din Las Vegas) Frank Marino intră la cazinoul de la Riviera din Las Vegas marți, 10 februarie 2009. (Las VegasJournal)

Frank Marino va îmbrăca o rochie destul de curând, dar numai după o paiete specifică - er, secvență - de evenimente.

Marino prezintă (dar nu interpretează în) A Diva-Licious Drag Brunch Sunday la DW Bistro la The Gramercy. Programul este 11:30 și 13:30

Voi merge ca un băiat, spune Marino, care a făcut o carieră îmbrăcată altfel, în primul rând ca Joan Rivers seara la La Cage de la Riviera și Divas Las Vegas la Hotelul Linq. Totuși, aceasta va fi distribuția mea. Va fi „Diva-Licious”.

Marino spune că un nou personaj Cyndi Lauper se va alătura portretizărilor lui Lady Gaga, Cher, Katy Perry , Whitney Houston și Diana Ross (admiterea este de 10 USD, fără a include meniul de brunch al restaurantului sau rezervarea la masă).

În afară de acest proiect, Marino continuă să urmărească un loc de desfășurare, revizuind ceea ce el descrie ca opțiuni multiple pentru o rezidență Strip.Între timp, problema neînsemnată care a dus la închiderea spectacolului lui Marino la Linq a fost în cele din urmă rezolvată. Spectacolul său de tribut Divas Las Vegas, popular și de lungă durată, s-a încheiat brusc după spectacolul de la The Linq Hotel din 26 iunie, după ce o investigație Caesars Entertainment a constatat că spectacolul a gestionat greșit fondurile promise Fundației Make-A-Wish din sudul Nevada.

Marino și-a cerut scuze pentru ceea ce ea a numit neglijența sa în episod și a făcut restituirea carității. Cele două părți au emis apoi o declarație comună în care spuneau că au soluționat problema și că merg înainte.

Nevada Gaming Control a lansat propria sa investigație în această privință și, după o lungă revizuire, a emis următoarea declarație:Consiliul de control al jocurilor din Nevada și-a finalizat recent investigația asupra episodului Caesars Entertainment / „Divas Las Vegas” / Make-A-Wish Foundation, care a dus la închiderea spectacolului de lungă durată pe 26 iunie. Consiliul, care a lansat ancheta de la începutul lunii iulie nu face publice concluziile sale. Ca o chestiune practică, investigațiile Comitetului de control al jocurilor din Nevada sunt confidențiale.

Consiliul, la fel ca în orice altă chestiune, va lua în considerare concluziile investigațiilor și va stabili dacă măsurile disciplinare sunt justificate și în ce măsură. Caesars Entertainment s-a auto-raportat în prima săptămână a lunii iulie a constatărilor propriei anchete interne.

Prin intermediul unui purtător de cuvânt, Caesars Entertainment a mai spus că a refuzat să vorbească public despre constatările anchetei sau despre posibilele sancțiuni impuse companiei.

Marino, care a apărut pe Strip de 33 de ani în două spectacole în două hoteluri, a emis propria declarație:

Mă bucur să aud că GCB și-a finalizat în cele din urmă ancheta asupra Caesars Entertainment. Acum oamenii vor vedea în sfârșit că nu am avut nici o implicare personală și că am fost, de asemenea, o parte rănită în toată această situație. Sunt atât de încântat să mă întorc pe scenă pentru a face ceea ce fac cel mai bine și pentru a continua să distrez masele, așa cum am făcut de aproape 35 de ani. Rămâneți la curent cu marele meu anunț din săptămânile următoare la noua casă „Divas” din Las Vegas. Prevăd că va fi cel mai mare drag spectaculos din Las Vegas!

Până atunci, bucură-te de ouăle Benedict și de domnișoara Ross.