Holly Robinson Peete Net Worth

Cât costă Holly Robinson Peete?

Valoarea netă a Holly Robinson Peete: 4 milioane de dolari

Valoarea netă a Holly Robinson Peete: Holly Robinson-Peete este o actriță și cântăreață americană care are o valoare netă de 4 milioane de dolari. Holly Robinson-Peete și-a câștigat valoarea netă jucând în sitcom-uri și filme TV.

Născută Holly Elizabeth Robinson Peete la 18 septembrie 1964, în Philadelphia, Pennsylvania, este una dintre puținele actrițe de la Hollywood care erau destinate să fie vedete. Fiică a celebrului actor, Matt Robinson, avea doar cinci ani când a apărut pentru prima oară în rolul fetiței pe nume „Sally” la primul episod al seriei de televiziune pentru copii de lungă durată, strada Sesame (1969-), vizavi de tatăl ei. De-a lungul anilor, ea a ajuns la faima internațională, jucând în mai multe emisiuni de televiziune de succes, cum ar fi drama poliției FOX 21 Jump Street (1987-1991) alături de Johnny Depp, precum și serialul ABC pentru familii Stai cu domnul Cooper (1992-97). De asemenea, a fost una dintre co-gazdele originale ale emisiunii de zi CBS, Discutia . Pe lângă o carieră de succes în actorie, Robinson-Peete a scris și o carte pentru copii premiată, Fratele meu Charlie , în 2011. De asemenea, își folosește statutul de celebritate pentru a atrage conștientizarea a două afecțiuni apropiate de inima ei, boala Parkinson și autismul. După ce și-a pierdut tatăl față de primul și fiul ei, Ryan James, care încă se luptă cu autismul, Robinson-Peete este pasionat de ambele cauze. Este căsătorită cu vedeta de fotbal Rodney Peete, iar cei doi au înființat o organizație numită HollyRod Foundation, dedicată găsirii unui leac și asistării familiilor cu ambele condiții. De la fondarea fundației, Robinson-Peete s-a concentrat mai mult pe filantropie decât pe actorie, dar totuși face apariții din când în când. În 2015, Robinson-Peete a mers din nou în fața camerei pentru a participa la serialul de realitate de succes, Celebrity Wife Swap , unde a schimbat vieți cu comediant, Margaret Cho .

Holly Robinson Peete Net Worth

Holly Robinson Peete

Valoarea netă: 4 milioane de dolari
Data de nastere: 18 septembrie 1964 (56 de ani)
Gen: Femeie
Înălţime: 5 ft 4 in (1.651 m)
Profesie: Actor, cântăreț, prezentator
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2021
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie