Valoarea netă a lui Joseline Hernandez

Cât costă Joseline Hernandez?

Valoarea netă a lui Joseline Hernandez: 300 de mii de dolari

Valoarea netă a lui Joseline Hernandez: Joseline Hernandez este o personalitate, rapper, stripper și actriță de televiziune din Puerto Rico, americană, care este cunoscută mai ales pentru apariția în emisiunea VH1 Love & Hip Hop: Atlanta și Love & Hip Hop Miami. Joseline are o valoare netă de 300.000 de dolari.

Tinerețe: Joseline Hernandez s-a născut în Ponce, Puerto Rico, la 3 noiembrie 1986. Când avea șase ani, s-a mutat în Florida cu mama ei Carmen, tatăl vitreg Luis și cei cinci frați ai ei. Tatăl ei biologic a murit din cauza unei supradoze de heroină înainte de mutarea familiei în Florida. Când avea 16 ani, Hernandez a început să se dezbrace sub numele de Sheneliica Bettencourt, astfel încât să-și poată întreține familia săracă și să se asigure că frații ei mai mici au tot ce le trebuie.

Carieră: Hernandez a fost descoperită de Stevie J în timp ce se dezbrăcase la Onyx Club din Atlanta. A devenit parte din distribuția primului sezon din Love & Hip Hop Atlanta în 2012. A fost noua artistă a lui Stevie J. Bineînțeles, s-a dezvăluit și faptul că Stevie J și Joseline erau implicați romantic, ceea ce nu stătea bine cu iubita lui Stevie și colegul lui Love & Hip Hop Atlanta, Mimi Faust. Triunghiul amoros dintre aceste trei a fost povestea principală a emisiunii de televiziune VH1. Hernandez a apărut pe Love & Hip Hop Atlanta timp de șase sezoane. Versiunea Atlanta a spectacolului este una dintre cele mai bine cotate emisiuni ale VH1.

Hernandez a lansat o serie de single-uri influențate de dancehall și reggaeton în timp ce apărea pe Love & Hip Hop Atlanta. Hernandez a jucat alături de Stevie în spectacolul spin-off Stevie J & Joseline: Go Hollywood în 2016. În anul următor, ea a jucat în propria sa televiziune specială, Joseline's Special Delivery, care a documentat nașterea copilului ei cu Stevie J.

În timpul înregistrării celei de-a șasea reuniuni a sezonului, la 1 iunie 2017, Hernandez a renunțat la Love & Hip Hop: Atlanta pe fondul tensiunilor crescânde cu creatorul Mona Scott-Young și cu producătorii emisiunii.

Jemal Countess / Getty Images

În ianuarie 2018, au apărut știri despre faptul că Hernandez a fost implicat și filmează un nou reality show, Joseline Takes Miami. La 4 martie 2019, s-a raportat că Joseline Takes Miami a lovit problemele de producție și că rețeaua solicita reluări. Proiectul nu a ajuns niciodată în aer.

În octombrie 2019, Joseline a semnat un acord de streaming pentru a crea, produce și juca în propria franciză de reality show. Joseline's Cabaret: Miami, a avut premiera pe 19 ianuarie 2020. În mai 2020, Joseline a început să distribuie pentru al doilea sezon al lui Joseline's Cabaret.

În decembrie 2019, Joseline s-a întors la franciza Love & Hip Hop pentru a se alătura distribuției Love & Hip Hop: Miami pentru al treilea sezon, care a avut premiera la începutul lunii ianuarie 2020.

În februarie 2020, Joseline și iubitul ei Balistic Beats au apărut în Wedding Boot Camp: Hip Hop Edition. La finalul sezonului emisiunii din 9 aprilie, Beats i-a propus lui Hernandez în fața colegilor lor de cast din Marriage Boot Camp.

Viata personala: Joseline Hernandez este bisexuală. Ea a spus că îi plac bărbații și femeile în mod egal și că nu are o preferință mai puternică într-un fel sau altul.

Ea este adesea numită „Prințesa puertoricană”.

Unul dintre frații ei este autist.

Hernandez și Stevie J au susținut că s-au căsătorit în 2013. Cu toate acestea, trei ani mai târziu, Stevie J a recunoscut că căsătoria lor a fost falsificată pentru publicitate. Mai târziu în același an, Joseline a confirmat că se află într-o relație pe termen lung, dar nu s-au căsătorit legal niciodată. Despărțirea lor a fost prezentată în cel de-al cincilea sezon al Love & Hip Hop: Atlanta.

În timpul filmărilor Love & Hip Hop: a cincea reuniune a sezonului din Atlanta, Hernandez a dezvăluit că este însărcinată cu al șaselea copil al lui Stevie. Ea a născut-o pe fiica lor, Bonnie Bella, pe 28 decembrie 2016. Joseline și Stevie J au fost implicați într-o dispută în custodie în curs cu privire la fiica lor Bonnie Bella.

În mai 2019, Stevie J a susținut că Joseline nu i-a permis să-și vadă sau să-și contacteze fiica de peste o lună. El a menționat, de asemenea, în dosarul legal că se teme pentru siguranța și bunăstarea generală a fiicei sale. Stevie J a sugerat că Joseline nu este apt să fie părinte și a spus că este mai stabil din punct de vedere financiar și că familia sa cu cântăreața Faith Evans ar fi o influență mai bună pentru fiica sa tânără. El a cerut, de asemenea, ca Joseline să plătească pensia alimentară pentru copii. Pentru ceea ce merită, înainte de drama custodiei, Joseline a comentat pe rețelele de socializare că Stevie abia a arătat niciun interes pentru copilul lor. Întreaga situație s-a încălzit la sfârșitul lunii iulie 2019, când Stevie J era programat să ia custodia fiicei sale în perioada 28 iulie - 11 august. Dar când Stevie a încercat să o ducă la Miami, Joseline a plecat la Los Angeles cu Bonnie Bella. Un mandat de arestare a lui Joseline a fost emis până când ea a fost de acord să predea copilul către tatăl ei. Joseline a zburat înapoi în Miami împreună cu fiica ei, iar Bonnie Bella a fost înmânată fiicei adulte a lui Stevie. Stevie J a primit custodia exclusivă până la data următoarei instanțe judecătorești din 15 august 2019.

În noiembrie 2019, lui Stevie J i s-a acordat custodia primară a lui Bonnie Bella. Joseline a primit drepturi de vizitare. Instanțele au decis, de asemenea, că Stevie J nu mai trebuie să plătească alocația pentru copil. Joseline a aflat aceste știri în timp ce participa la Boot Boot: ediția Hip Hop A avut o defecțiune pe ecran și a comentat că simțea că viața ei se destramă. Din fericire, acesta a fost un aranjament de scurtă durată și Joseline a primit custodia temporară, astfel încât Bonnie Bella să poată continua să urmeze școala în statul natal al mamei sale, Florida. Acest aranjament, care încă îl scutea pe Stevie J de la pensia alimentară, a rămas în vigoare până în februarie 2020. Începând cu această scriere, fostul cuplu încă se luptă cu acesta în instanță.

Hernandez a devenit publică cu relația ei cu producătorul muzical Robin Ingouma, cunoscut profesional ca Balistic Beats în aprilie 2018. În 2020, Hernandez și Beats s-au logodit. Hernandez și Beats se vor căsători pe 25 decembrie 2020.

La începutul lunii iunie 2020, Hernandez și-a dus contul Instagram pentru a trimite un cuvânt de încurajare protestatarilor care protestează împotriva brutalității poliției împotriva oamenilor de culoare. Ea a spus: „Am vrut să trimit pe toată lumea dragoste și pozitivitate. M-am rugat mult. M-am rugat pentru Statele Unite ale Americii, întreaga lume. Președintele să-și înmoaie inima. Aceasta este rutina zilnică în fiecare zi. Să mă rog pentru toți protestatarii. Să mă rog pentru toți oamenii care sunt acolo care luptă lupta de zi cu zi pentru a face lucrurile să se schimbe pentru toți copiii negri, pentru toată comunitatea neagră, comunitatea hispanică care sunt ca mine, afro-latinii. Vă iubim să rămâneți în siguranță acolo. Păstrează rugăciunile. Păstrează rugăciunile, bine.

Proprietate imobiliara: În 2019, Hernandez a fost acționată în judecată de complexul elegant de apartamente din Miami pe care îl închiriază pentru chirie neplătită. Landlord Beach Place Apartments a dat în judecată vedeta realității pentru 2.056 dolari pe lună chirie pe care nu a reușit să o plătească pentru apartamentul ei cu două dormitoare. Beach Place Apartments a spus că a lăsat o notificare cerându-i chiria în fața ușii apartamentului, dar nu a plătit niciodată. Ea datora 2.375 de dolari, precum și onorariile avocatului proprietarului ei. S-a raportat că proprietarul lui Hernandez și-a abandonat procesul împotriva stelei realității. Hernandez nu trebuia încă să răspundă procesului în instanță când proprietarii ei au decis să renunțe la caz.

Valoarea netă a lui Joseline Hernandez

Joseline Hernandez

Valoarea netă: 300 de mii de dolari
Gen: Femeie
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie