Judecătoarea Jeanine Pirro Net Worth

Cât costă judecătoarea Jeanine Pirro?

Valoarea netă a judecătoarei Jeanine Pirro: 12 milioane de dolari

Salariul judecătorului Jeanine Pirro

3 milioane de dolari

Valoarea netă și salariul judecătorului Jeanine Pirro: Judecătoarea Jeanine Pirro este un judecător și personalitate americană de televiziune care are o valoare netă de 12 milioane de dolari. Născută în Elmira, New York, judecătoarea Jeanine Pirro a absolvit Universitatea din Buffalo și a continuat să obțină diploma de drept de la Albany Law School, finalizând studiile la mijlocul anilor '70. A devenit procuror asistent de district în județul Westchester în 1978 și a devenit prima femeie care a servit ca judecător la Westchester County Court. În 1993, ea a devenit prima femeie procuror din județul Westchester. Ea a câștigat o atenție considerabilă a presei pentru munca sa de președinte al Comisiei de stat din New York pentru decese de violență domestică. Ea a militat pentru nominalizarea la Senatul Republican din 2006 și pentru funcția de procuror general, dar nu a avut succes în ambele curse. În 2008, a început să apară în propria emisiune, „Judge Jeanine Pirro” la The CW. A câștigat Emmy-ul de zi pentru programul juridic excepțional / sala de judecată înainte de a fi anulat în 2011. Un nou spectacol, „Justiția cu judecătorul Jeanine” a fost lansat pe Fox News în ianuarie 2011. Emisiunea este difuzată sâmbătă timp de o oră. În martie 2019, Fox News a scos emisiunea Pirro după ce gazda a făcut câteva comentarii controversate.

Salariul judecătorului Jeanine Pirro: La vârful spectacolului său, judecătorul Jeanine a câștigat 3 milioane de dolari pe an de la Fox News.

Judecătoarea Jeanine Pirro Net Worth

Judecătorul Jeanine Pirro

Valoarea netă: 12 milioane de dolari
Salariu: 3 milioane de dolari
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie