Valoarea netă a Kenya Moore

Cât costă Kenya Moore?

Valoarea netă a Kenya Moore: 800 de mii de dolari

Valoarea netă a Kenya Moore: Kenya Moore este o actriță și model american de televiziune de realitate, care are o valoare netă de 800.000 de dolari. Ea este probabil cel mai bine cunoscută pentru că este membră a distribuției în reality show Adevăratele gospodine din Atlanta .

Tinerețe: Kenya Moore s-a născut la Detroit, Michigan, la 24 ianuarie 1971. Părinții ei, Patricia Moore și Ronald Grant, erau doar adolescenți când s-a născut. După ce mama ei de naștere a abandonat-o la vârsta de trei zile, a fost crescută de bunica tatălui ei, Doris Grant, și de mătușa ei. Kenya nu a vorbit niciodată cu mama sau cu tatăl ei.

Moore a început să modeleze la 15 ani și a fost fata de copertă din ianuarie 1992 pentru Johnson Publishing Company din Chicago Ebony Man revistă. De asemenea, a fost model pentru linia de produse cosmetice Ebony Fashion Fair. După absolvirea liceului tehnic Cass în 1989, Moore a urmat cursurile Wayne State University, unde s-a specializat în psihologie și s-a specializat în comunicare. La începutul anilor '90, a început să concureze la concursuri de frumusețe. În 1993, la vârsta de 22 de ani, Kenya a câștigat concursul Miss Michigan SUA. Apoi a concurat atât la concursul Miss SUA, cât și la concursul Miss Univers. A fost a doua femeie afro-americană care a câștigat Miss SUA. S-a clasat pe locul cinci la Miss Univers, dar plasarea ei a fost umbrită de numărul de membri ai audienței care au huiduit când a fost anunțată.

Cariera in actorie: Kenya și-a transformat cariera de concurs într-o carieră de televiziune de succes, jucând în spectacole precum The Fresh Prince of Bel-Air, Martin, Sparks, Living Single, The Steve Harvey Show, și Capota părintelui , printre alții. A apărut, de asemenea, în roluri mici în multe filme: Așteptând să expir din 1995, Deliberează-ne de Eva, Cloud 9, Știu cine m-a ucis și mulți alții. Moore a apărut și în videoclipurile muzicale pentru Jermaine Dupri, Nas, Shai și Tupa în anii '90.

Producător și alte întreprinderi: Din 2007, Kenya produce și regizează și și-a lansat propria companie, Moore Vision Media, în 2008. Până în prezent, compania ei a produs o singură caracteristică, un thriller erotic intitulat Confidentul , din 2010. Kenya este creditată și ca producător / regizor al filmului Nopți haitiene prinse . Ea a preluat producția și a finalizat filmul după ce proiectul și-a pierdut regizorul. A apărut și ea în film.

Moore și-a publicat cartea, Joc, Ia niște! În 2007. De asemenea, a lansat o marcă de produse pentru îngrijirea părului în 2014. De asemenea, a lansat un antrenament pe DVD numit Kenya Moore Booty Camp .

A fost supus / Getty Images

Cariera Reality TV: În mai 2012, Kenya Moore a confirmat că se va alătura distribuției Adevăratele gospodine din Atlanta . A înlocuit-o pe Sheree Whitfield, membru al distribuției pe termen lung. Pe Adevăratele gospodine din Atlanta , Kenya a fost adesea în centrul dramelor și controverselor. Membrii distribuției nu știu niciodată la ce să se aștepte de la ea și sunt adesea în contradicție cu ea pentru acțiunile și remarcile ei.

Pe lângă munca ei pe Adevăratele gospodine din Atlanta , Kenya a fost, de asemenea, un concurent la tranșa din 2015 Ucenic de celebritate unde a continuat să întâmpine probleme, mai ales cu Adevărate gospodine din Beverly Hills membru al distribuției, Brandi Glanville.

Viata personala: Kenya s-a căsătorit cu afaceristul și proprietarul restaurantului, Dal Dal, în iunie 2017. Au anunțat în aprilie 2018 că așteaptă primul lor copil, iar Moore a născut fiica Brooklyn Doris Daly pe 4 noiembrie 2018. Moore spune că fiica lor este numită după locația pe care a cunoscut-o. soțul ei Marc, în Brooklyn (evident), și Doris sunt după bunica ei. Kenya și Marc Daly s-au despărțit la începutul anului 2020. Ea a deschis despre divizare în episodul din 9 martie 2020 din Gospodine adevărate , susținând că a găsit mesaje „sexting” pe telefonul lui Marc de la fostul său.

Probleme financiare: De-a lungul anilor au existat o mână de zvonuri care se învârteau în jurul situației financiare a Kenyei. Subiectul a fost discutat și chiar glumit pe RHOA. Principalele dovezi ale problemelor Keniei s-au produs în iunie 2013, când a fost evacuată din conacul ei lunar de la Roswell, Georgia. Se pare că Kenya nu a plătit chiria timp de câteva luni. Kenya a răspuns cu următoarea declarație: „Fostul meu proprietar Conya Dillon Weems este simbolul unei persoane răzbunătoare, cu inimă rece și malefică”.

Valoarea netă a Kenya Moore

Kenya Moore

Valoarea netă: 800 de mii de dolari
Data de nastere: 24 ianuarie 1971 (50 de ani)
Gen: Femeie
Înălţime: 5 ft 9 in (1,77 m)
Profesie: Actor, producător de film, model, autor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie