Teatrul Las Vegas Strip a fost redenumit pentru „AGT” „perdant” Piff The Magic Dragon

Piff Dragonul magic (Edison Graff / Stardust Fallout)Piff Dragonul magic (Edison Graff / Stardust Fallout) O fotografie promoțională a lui Piff Dragonul magic și a domnului Piffles, care anunță nou-numitul Piff The Magic Dragon Theatre de la Flamingo Las Vegas. (Gary Inloes) Piff Dragonul magic (Edison Graff / Stardust Fallout)

Piff Dragonul magic și-a făcut un nume în aparițiile sale la America’s Got Talent.

De asemenea, și-a făcut un nume pentru un teatru.

Piff a lăsat să zboare cu un anunț surpriză în timpul apariției sale la NBC’s America’s Got Talent: Champions luni seară. A renunțat la acest boomlet în timp ce își parcurgea autobiografia pentru judecători Simon Cowell, Mel B., Heidi Klum și Howie Mandel .Înainte de finală, înainte de prima audiție, în 2013, domnul Piffles și cu mine ne-am mutat la Las Vegas! a spus magicianul comic costumat de dragon, ținându-l pe colegul său canin în costum similar. Am petrecut un an, căutând de lucru! Nimic! Tot anul! Am aplicat pentru „America’s Got Talent”, nu am auzit nimic. Eram pe punctul de a renunța și, cu o zi înainte să mă întorc în Anglia, primesc telefonul!

Nu a fost menționat în această relatare a fost boffo-ul lui Piff desfășurat în 2014 ca act secundar în Vegas Nocturne la Cosmopolitan din Las Vegas, unde Matt și Angela Stabile a aflat despre actul său în primul rând.Nu conteaza. După cum știe oricine a urmat cariera lui Piff, el a ajuns în finala sezonului 10 al AGT în 2015, pierzând în fața ventrilocului Paul Zerdin . Astfel, Piff a fost capabil și dornic să folosească sloganul, Rătăcitorul „America’s Got Talent”, în timp ce își prelua o reședință în Flamingo Las Vegas.

În timp ce judecătorii stăteau repezi, Piff a continuat, domnul Piffles și cu mine am fost acolo, până astăzi, și tocmai au redenumit teatrul Piff The Magic Dragon Theatre!

Ei bine, uite. Nu glumea. Showroom-ul anterior cunoscut sub numele de Bugsy’s Cabaret, care găzduiește și X Burlesque în gama Stabile Productions, a fost redenumit și este pe cale să aibă o nouă pancartă peste intrare.Omul al cărui nume legal este John van der Put este onorat în mod corespunzător, spunând: Mulțumesc hotelului și cazinoului Flamingo pentru că au avut încredere în reptila mea mitică și Stabile Productions pentru că s-au ocupat zilnic de cerințele diva ale co-starului meu.

Piff a adăugat, de asemenea, că a trebuit să se lupte și să împiedice compania să redenumească locul de desfășurare, Mr. Piffles Showroom.

Cowell l-a lăudat pe Piff prin transmiterea rolului important pe care l-a jucat banda desenată costumată în promovarea AGT, în Las Vegas și pe plan internațional.

Bineînțeles, Piff a rămas fără campionat. Actul temerar bazat pe Vegas Jocuri mortale (fostul V - The Ultimate Variety Show) a câștigat Golden Buzzer-ul lui Klum pentru a avansa în finală, iar cântăreața spaniolă Christina Ramos de asemenea, a trecut mai departe.

Dar Piff a aflat cu mult timp în urmă că, pentru el, astfel de victorii ale AGT sunt la îndemână. După cum i-a spus Cowell, povestea ta, pe care ai spus-o în prealabil, este tot ceea ce am vrut să facă spectacolul. Vreau să vă mulțumesc pentru ceva, pentru că ați fost unul dintre cei mai buni ambasadori pentru acest spectacol și să le ofer oamenilor încredere să vină în spectacol. Îți datorez foarte mult.