Planificat film de acțiune live bazat pe benzi desenate Archie

Această imagine lansată de Archie Comics arată pe Veronica, stânga, Archie, centru și Betty din ArchieAceastă imagine lansată de Archie Comics arată pe Veronica, stânga, Archie, centru și Betty din seria de benzi desenate a lui Archie. Archie Comics a anunțat că Warner Bros. va produce un film live-action pe baza personajelor benzii desenate, inclusiv Archie, Betty, Veronica și Jughead. Va fi primul lungmetraj pentru comicul de 72 de ani.

NEW YORK - Vechea bandă Riverdale a lui Archie se îndreaptă spre marele ecran.

Archie Comics a anunțat joi că Warner Bros. va produce un film de acțiune live bazat pe personajele benzii desenate, inclusiv Archie, Betty, Veronica și Jughead. Va fi primul lungmetraj pentru comicul de 72 de ani.

Regia va fi Jason Moore, care a condus comedia muzicală Pitch Perfect din liceul din 2012. Scriitorul Glee, Roberto Aguirre-Sacasa, scrie scenariul.Într-un interviu de joi, Aguirre-Sacasa a spus că filmul actual va fi un film pentru adolescenți prin excelență.

Ideea pentru acest lucru este de a surprinde o poveste autentică, autentică, de vârstă majoră cu acești copii, care include dureri de inimă, care include durere, care, evident, va atenua distracția și hijinks, a spus Aguirre-Sacasa. Va fi un film distractiv - sperăm - de vară, dar nu ne ferim de adevăr, de stângăcie și de durerile crescânde ale adolescenței.

Banda desenată Archie, fondată de John L. Goldwater, a fost întotdeauna o imagine ciudată și însorită a vieții adolescente a unui oraș mic. Așadar, actualizarea personajelor pentru tinerii cinefil de astăzi ar putea reprezenta provocări pentru realizatorii de filme.

Benzi desenate Archie au generat anterior mai multe seriale TV animate încă din anii 1960. În 1990, NBC a difuzat filmul TV Archie: To Riverdale și Back Again.

Există părți din poveste care cred că oamenii vor fi surprinși cât de întunecată și reală devine, spune Aguirre-Sacasa.

Aguirre-Sacasa, care este și dramaturg și scriitor Marvel Comics, are o istorie interesantă cu Archie Comics. Una dintre primele sale piese, intitulată inițial Fantezia ciudată a lui Archie, a fost despre ieșirea lui Archie din dulap. După ce au fost amenințate acțiunile în justiție, producția din Atlanta a fost schimbată în Weird Comic Book Fantasy, cu numele personajelor schimbate.

Aguirre-Sacasa este acum evident în termeni mult mai prietenoși cu Archie Comics. De asemenea, scrie o serie de zombi intitulată, Afterlife With Archie.

A urmat astfel presupunerea că filmul va include un element supranatural, dar Aguirre-Sacasa disipă această noțiune: nu va fi „Archie și The Dead Dead”, spune el.

În prezent, el este în plină scriere a scenariului. Nu a fost încă programată nicio dată de început pentru producție.