Valoarea netă a lui Matt Crouch

Cât costă Matt Crouch?

Valoarea netă a lui Matt Crouch: 20 de milioane de dolari

Patrimoniul net și salariul lui Matt Crouch: Matt Crouch este un post de radiodifuziune și cineast american care are o valoare netă de 20 de milioane de dolari. Este cunoscut mai ales pentru că este gazdă și președintele Trinity Broadcasting Network.

Matt Crouch s-a născut în Muskegon, Michigan, în octombrie 1961. Este fiul lui Paul și Jan Crouch, care a cofondat Trinity Broadcasting Network în 1973. Matt Crouch este gazda principală a seriei de televiziune TBN Praise împreună cu soția sa Laurie. Este fratele lui Paul Crouch Jr. și unchiul lui Brandon Crouch și al Brittany Koper. Matt s-a căsătorit cu Laurie Orndorff în 1985, iar cuplul are doi copii. Matt Crouch și fratele său Paul au lucrat în culise la TBN în tinerețe. Matt Crouch a produs seria TV Praise The Lord și a produs seria de videoclipuri muzicale creștine Real Videos și programul pentru copii Kids 'Club. Cuplul a cofondat studioul de film creștin Gener8Xion Entertainment în 1995 și executiv a produs filmele The Omega Code, Megiddo: The Omega Code 2, One Night with the King și Noelle. Matt Crouch a co-regizat documentarul The Cross: The Arthur Biessitt Story.

Valoarea netă a lui Matt Crouch
Valoarea netă: 20 de milioane de dolari
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie