Moonen închide restaurantele Las Vegas Strip și promite întoarcerea off-Strip

Expertul în fructe de mare durabile Rick Moonen încearcă vin roșu fără vină la Morimoto vineri, 21 aprilie 2017, la hotelul-cazinou MGM Grand, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @be ...Expertul în fructe de mare durabile Rick Moonen încearcă vin roșu fără vină la Morimoto vineri, 21 aprilie 2017, la hotelul-cazinou MGM Grand, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto

Rick Moonen a anunțat închiderea celor două restaurante ale sale - RM Seafood și Rx Boiler Room - la The Shoppes din Mandalay Place. Serviciul final a fost vineri seara. El spune că motivul deciziei sale a fost incapacitatea de a se împăca cu contractul de închiriere. Bucătarul a convocat astăzi la prânz o întâlnire a personalului său pentru a-i informa cu privire la decizie.

Aproximativ 120 de angajați cu normă întreagă și parțială sunt afectați de închideri. Moonen spune că Mandalay Bay a fost de acord să le permită acelor angajați să solicite mutarea în cadrul MGM Resorts International. (Începând cu această postare, reprezentanții stațiunii nu aveau informații despre relocarea angajaților.)

Moonen, un pionier în mișcarea durabilă a fructelor de mare, s-a mutat la Las Vegas din New York pentru a deschide RM Seafood în Ziua Îndrăgostiților 2004, cu un restaurant de luat masa la etajul al doilea și un concept mai casual de fructe de mare la parter. Nivelul superior a fost reinventat în ultimii 14 ani, chiar închizându-se temporar. Etajul principal, totuși, a fost o destinație de bază a Strip și cea mai bună destinație de fructe de mare în tot acest timp.Moonen intenționează să meargă mai departe cu consultanța conceptului de restaurant; rețeaua sa de stil de viață online Feast it Forward; aprobări de produs; diverse evenimente caritabile; și promovarea fructelor de mare durabile ca membru al Grupului operativ pentru panglica albastră prin acvariul Monterey Bay. El este ferm cu privire la intenția sa de a rămâne în Las Vegas și de a continua să-i slujească locuitorilor. El spune că are în prezent mai multe concepte în dezvoltare, cu un ochi îndreptat spre deschiderea unui restaurant de pe Strip.

Acum este momentul să mă încorporez mai adânc în comunitatea care m-a îmbrățișat și m-a sprijinit timp de 15 ani, spune el.

Rămâneți la curent - va fi inovator, bazat pe ingrediente și pur și simplu!

Când a fost contactat cu privire la închideri, MGM Resorts International a emis o declarație în care spune, în parte, că îl felicităm pe Rick pentru o alergare grozavă și îi dorim succes în toate eforturile sale viitoare.

A continuat spunând că informațiile despre ceea ce va prelua spațiile vor fi puse la dispoziție în lunile următoare.