Tradiția de excelență a familiei Morton continuă la MB Steak

Cea de 32 oz. poartă dublă la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphotoCea de 32 oz. poartă dublă la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Cea de 32 oz. poartă dublă la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Bucătarul executiv Patrick Munster la MB Steak luni, 14 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Crabul regelui din Alaska la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Sala de mese de la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Bacon glazurat de arțar cu un ou pocat la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Sala de mese de la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Bacon glazurat de arțar cu un ou pocat la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Cea de 32 oz. poartă dublă la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto Cea de 32 oz. poartă dublă la MB Steak joi, 31 august 2017, la hotelul-cazinou Hard Rock, din Las Vegas. Benjamin Hager Las VegasJournal @benjaminhphoto

Dacă s-a crescut vreodată o friptură care să aibă un pedigree la fel de rafinat ca Imperial Wagyu care împrospătează plăcile de porțelan curat pe care este servit, este MB Steak.

Creat de Michael și David Morton, fiii lui Arnie Morton, care au fondat faimosul Morton’s din Chicago (acum Morton’s The Steakhouse) în 1978, restaurantul a fost deschis la Hard Rock Hotel în luna mai, înlocuind 35 de Steaks + Martinis. Și experiența echipei MB este evidentă în aproape fiecare detaliu, culminând cu o experiență culinară practic impecabilă.

Pereții din lemn carbonizat, banchetele din piele cu unt și candelabrele din sticlă neagră cu tije cu țepi conferă o senzație modernă și sofisticată care stabilește scena perfect pentru meniul bucătarului executiv Patrick Munster.

Absolvent al Culinary Institute of America, Munster și-a perfecționat abilitățile la SW Steakhouse la Wynn Las Vegas timp de 10 ani înainte de a trece la Green Valley Ranch în Henderson și aterizare la MB Steak.

MB Steak se deosebește de scorurile altor steakhouse-uri din oraș chiar de la început, servind pâine caldă cu ierburi de cheddar într-o tigaie de dimensiuni Kindle, foarte bună singură, dar devenind o adevărată răsfățare după ce a fost spălată cu unt de ulei de măsline cu negru. sare de mare.Un starter numit Maple Glazed Bacon (16 dolari) este minunat, cu scânduri groase și flexibile de carne de porc glazurată însoțite de un ou pocat cocoțat pe un pat de frisée clare care echilibrează bogăția. Combinația de fum, dulce și sărată este memorabilă.

Spanacul crem (12 dolari) este un standard pentru fripturi și diferitele interpretări pot fi interesante; aceasta a fost una dintre cele mai bune. Gouda de trufă a fost promisă și orice trufă tinde să fie suspectă din cauza numeroaselor variante de ersatz servite adesea în numele său. Dar acest fel de mâncare avea subtonul pământesc al prețiosului ciupercă care îi șoptea prezența. Iar oul braconat deasupra, cuplat cu gouda cremoasă, l-au făcut deosebit de indulgent.

Friptura și-a meritat rolul principal. Double Porterhouse (89 de dolari) pentru doi a fost facturat așa cum ar trebui, iar acest lucru a fost îndeplinit. Un Porterhouse este fâșie pe o parte, filet pe cealaltă, și a fost servit feliat și rearanjat în jurul osului. Comandat rar, a fost gătit cu o mână extrem de abilă, cu o crustă subțire, bine arsă, care a cedat acestui roșu de carne roșie.Din păcate, a existat un pas greșit minor. O mică bucată de plută trecuse neobservată de somelier când a servit un pahar de Rioja. Descoperirea surpriză a servit mai ales pentru a reaminti că această masă nu a fost chestia viselor, ci de fapt rezultatul muncii grele a multor oameni - inclusiv serviciul profesional pe tot parcursul.

Conexiunile industriei lui Michael și David Morton se extind la fratele lor Peter, fostul proprietar al Hard Rock. Peter a părăsit clădirea, dar este clar că ospitalitatea rămâne o tradiție a familiei Morton.