Rick James Net Worth

Cât costă Rick James Worth?

Rick James Net Worth: 35 de milioane de dolari

Rick James Net Worth: Rick James era un cântăreț, compozitor, muzician și producător de discuri american care avea o valoare netă de 35 de milioane de dolari la momentul morții sale. S-a născut James Ambrose Johnson, Jr. la 1 februarie 1948 în Buffalo, New York. A fost influențat de artiști precum Marvin Gaye, Smokey Robinson și David Ruffin. Cariera sa în muzică a avut un început umil, James cântând pe stradă pentru sfaturi. Dar în cele din urmă a încheiat un acord record cu Columbia. După ce a renunțat la liceu, James s-a alăturat marinei SUA pentru a evita recrutarea (ceea ce ar fi putut duce la recrutarea la o ramură a armatei mult mai periculoasă). Dar, în curând, a ieșit AWOL și s-a mutat la Toronto, Canada. În Toronto a format trupa de fuziune rock-soul Mynah Birds și în curând va lansa single-ul „Mynah Bird Hop” / „Mynah Bird Song”. Fără să știe de colegii săi de trupă, James s-a alăturat trupei în timp ce era AWOL de la Rezervația Navală a Statelor Unite. Acest lucru a dus la blocarea albumului lor, iar James a fost obligat să petreacă un an în Brigada Navală din Brooklyn.

Primul său album solo Come Get It! a fost lansat în 1978. Doi ani mai târziu a lansat albumul Street Songs. Acest album va deveni cel mai mare succes al lui James datorită pieselor semnate „Mary Jane” și „Super Freak”. Nu a lovit niciodată aceleași înălțimi ca în această perioadă, dar a rămas un muzician respectat și un artist solo până când un accident vascular cerebral din 1998 l-a lăsat aproape reclusiv. „Super Freak” a fost eșantionat puternic în succesul masiv al lui MC Hammer din 1990 „U Can’t Touch This”. Piesa le-a adus un premiu Grammy pentru cea mai bună melodie R&B, dar numai după ce James a obținut creditele pentru aceasta prin proces. A fost singura victorie Grammy a lui James. După ce s-a bucurat de o scurtă reapariție a popularității datorită apariției sale într-un popular Al lui Chappelle Arată schița, Rick James a murit pe 6 august 2004.

Rick James Net Worth

Rick James

Valoarea netă: 35 de milioane de dolari
Data de nastere: 1 februarie 1948 - 6 august 2004 (56 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 5 ft 11 in (1,81 m)
Profesie: Producător de discuri, compozitor, cântăreț, lider de bandă, muzician, dansator, compozitor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie