Robert Palmer Net Worth

Cât costă Robert Palmer?

Robert Palmer Valoare netă: 10 milioane de dolari

Robert Palmer Valoare netă: Robert Palmer era un cântăreț, compozitor și muzician britanic care avea o valoare netă de 10 milioane de dolari la momentul morții sale. Și-a făcut un nume ca muzician cu o voce distinctă și o abilitate rară de a face un amestec eclectic de stiluri muzicale, combinând soul, jazz, rock, pop, reggae și blues.

Palmer s-a născut pe 19 ianuarie 1949, în Batley, Anglia. El și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în Malta, unde tatăl său a servit ca ofițer britanic de informații navale. La vârsta de doisprezece ani, imediat după întoarcerea în Anglia, a început să învețe chitara. În 1969 s-a alăturat unui grup de jazz rock numit „Data”. Au semnat în cele din urmă la casa de discuri Island Records. Trupa a lansat trei albume: Vinegar Joe (1972), Rock 'n' Roll Gypsies (1972) și Six Star General (1973), înainte de a se despărți în martie 1974. În același an, Palmer a semnat un acord solo cu Island Records.

A văzut lansarea primului său album solo „Sneakin 'Sally through the Alley” în 1974. După ce s-a mutat la New York împreună cu soția și copiii, a lansat „Pressure Drop” în 1975. În cele din urmă va lansa încă unsprezece albume de studio, fiecare lăsându-și propria amprentă în lumea muzicii.

„Double Fun” din 1978 a intrat pe Robert în mainstream, dar albumul său „Riptide” din 1985 a făcut din Palmer o superstar. Single-ul principal al albumului „Addicted to Love” a fost un succes masiv, mulțumită în mare parte videoclipului său muzical memorabil care a fost redat non-stop pe noul MTV. Piesa i-a adus un Grammy. Următorul său album, „Heavy Nova”, din 1988, a prezentat single-ul „Simply Irresistible”, care i-a adus un al doilea premiu Grammy în 1988.

Din păcate, Robert Palmer a murit într-un hotel din Paris, la 26 septembrie 2003. Cauza morții sale a fost un atac de cord. Avea 54 de ani.

Robert Palmer Net Worth

Robert Palmer

Valoarea netă: 10 milioane de dolari
Data de nastere: 19 ianuarie 1949 - 26 septembrie 2003 (54 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 5 ft 8 in (1,75 m)
Profesie: Cântăreț, producător de discuri, muzician, cântăreț-compozitor
Naţionalitate: Elveţia
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie