Valoarea netă a băieților Soulja

Cât costă Soulja Boy?

Valoarea netă a băieților Soulja: 30 de milioane de dolari

Valoarea netă a Soulja Boy : Soulja Boy este un rapper, producător de discuri, actor și antreprenor american care are o valoare netă de 30 de milioane de dolari. El a avut un succes enorm cu single-ul său de debut în septembrie 2007. „Crank That (Soulja Boy)” a ajuns pe primul loc în topuri. Single-ul a fost un succes numărul unu în Statele Unite timp de șapte săptămâni non-consecutive, începând din septembrie 2007.

Tinerețe: Soulja Boy s-a născut DeAndre Cortez Way pe 28 iulie 1990, în Chicago, Illinois. Când avea șase ani, familia sa s-a mutat la Atlanta, Georgia, unde a devenit interesat de muzica rap. Când avea 14 ani, s-a mutat la Batesville, Mississippi. Tatăl său a făcut un studio de înregistrări în casa familiei pentru a-l încuraja pe fiul său să lucreze la muzica sa. În noiembrie 2005, Soulja Boy și-a postat melodiile pe site-ul SoundClick. Au primit recenzii pozitive și a deschis conturi pe YouTube și MySpace. În martie 2007, el a înregistrat „Crank That (Soulja Boy)” și a lansat primul său album independent, „Unsigned and Still Major: Da Album Before da Album”. De asemenea, a realizat un videoclip cu un buget redus pentru a prezenta dansul „Crank That”. Până la sfârșitul lunii mai 2007, 'Crank That (Soulja Boy) fusese jucat la radio și a semnat un acord cu Interscope Records. Până în septembrie 2007, „Crank That” era numărul unu în Billboard Hot 100 și a rămas acolo timp de șapte săptămâni consecutive. Piesa a continuat, de asemenea, să câștige Soulja o nominalizare la Grammy.

În octombrie 2007, primul său album major „Souljaboytellem.com” a fost lansat și a ajuns pe locul patru în SUA Billboard 200 și de atunci a fost certificat platină de RIAA. Paisprezece luni mai târziu, și-a lansat albumul ulterior, „¡SouljaBoyTellem”.

El a lansat al treilea album de studio, „The DeAndre Way” , în 2010. Al patrulea album de studio, „Loyalty , a fost lansat în 2015. Soulja Boy a colaborat cu mai mulți alți artiști hip-hop precum Gucci Mane , Sammie, Shawty Lo și Arab. Cel de-al cincilea album de studio, „How Can You Blame Me?” A fost lansat în 2019.

Valoarea netă a băieților Soulja

(Fotografie de Marcus Ingram / Getty Images pentru BET)

Casa de discuri: Way și-a fondat casa de discuri Stacks on Deck Entertainment (SODMG) în 2004, în timp ce Way a fost semnat la Interscope. De la fondarea etichetei a semnat diverși artiști. Pe 30 mai 2016, Way a anunțat că toți artiștii semnați la SODMG au fost renunțați. În 2019 Way a semnat din nou Lil 100 și a semnat artistul din Atlanta 24 de ore.

Controverse: La începutul lunii februarie 2009, Soulja Boy l-a provocat pe rapperul Bow Wow la o cursă în scumpele lor mașini sport. Ambii rapperi îi conduceau pe Lamborghini în acel moment. Pentru a arunca combustibil pe focul controversei lor, Soulja Boy a susținut că mașina lui Bow Wow a fost închiriată. Bow Wow a dovedit că deține mașina sa și a apărut o dispută pe Twitter în legătură cu problema. În câteva zile, ambii rapperi și-au trimis cântece diferite. Boy Soulja l-a trimis pe Bow Wow „F * ck Bow Wow”. Bow Wow i-a trimis lui Soulja Boy „Ce cred eu despre tine”. Ambii rapperi și-au soluționat diferența, iar în 2016 au lansat un mixtape colaborativ numit „Ignorant Shit”.

La mijlocul lunii aprilie 2013, Soulja Boy a mers pe Facebook pentru a emite mai multe amenințări cu moartea pentru rapperul șef Keef. Soulja Boy a postat numărul de telefon al lui Keef și le-a cerut fanilor să-l sune pe Keef și să-l anunțe că Soulja Boy vine după el și că este înarmat cu o armă. Soulja Boy a continuat să posteze și în cele din urmă Keef i-a spus că se află la Londra. Soulja Boy a susținut că conturile sale de socializare și e-mailul au fost sparte și că nu a trimis niciunul dintre aceste mesaje. Cei doi și-au rezolvat de atunci diferențele.

Probleme legale: La 7 octombrie 2009, Way a fost arestat în Atlanta, Georgia, pentru o acuzație de obstrucție, o infracțiune, pentru că a fugit de la poliție când i s-a ordonat să se oprească în timp ce filma un videoclip într-o casă abandonată. Rapperul a fost eliberat cu o obligațiune de 550 de dolari.

Viata personala: În iunie 2008, pe DJ Cisco Legenda urbana mixtape, legendarul rapper Ice-T i-a spus lui Way să „mănânce un pula” și l-a criticat pe Way pentru că a „ucis hip-hop-ul” și piesa sa „Crank That” pentru că a fost „gunoi” în comparație cu lucrările altor artiști de hip-hop precum Rakim , Das EFX, Big Daddy Kane și Ice Cube. Cei doi au tranzacționat apoi videoclipuri înainte și înapoi pe Internet. Kanye West a apărat Way argumentând că artistul mai tânăr a creat o nouă lucrare originală pentru hip-hop. Feudul a fost parodiat într-un episod din 2010 din The Boondocks.

La 30 decembrie 2008, Way a fost jefuit și bătut în casa lui. Primele rapoarte de la fața locului spuneau că tâlharii erau șase bărbați mascați cu AK-47. Cu toate acestea, a doua zi după incident, pe internet a apărut un videoclip cu doi bărbați mascați care pretindeau singurul credit pentru crimă. În ianuarie 2009, Soulja Boy a descris noaptea către MTV News. El a spus că a venit acasă foarte târziu noaptea după o petrecere de lansare a albumului și înregistra melodii cu prietenii când tâlharii au intrat în casa lui cu armele îndreptate spre ei. El a susținut că tâlharii au dat cu piciorul în ușă și a îndreptat un AK-47 către capul prietenului său.

În noaptea de 22 martie 2011, fratele mai mic al lui Way, Deion Jenkins, a fost ucis într-un accident de mașină.

În 2020, lui Soulja Boy i s-au îndepărtat toate tatuajele feței, astfel încât să poată trece în roluri în film și televiziune. Și-a făcut primul tatuaj pe față la 16 ani, spre dezaprobarea mamei sale. Vorbește despre eliminarea lor din 2016. Nu vrea să fie tipărit ca gangster sau traficant de droguri în roluri de actor și simte că ar fi dacă i-ar păstra.

Repere salariale: Numai în 2012, Soulja Boy a câștigat peste 7 milioane de dolari, ceea ce a fost suficient pentru ca Forbes să-l numească unul dintre regii Hip Hop Cash pentru anul respectiv.

Proprietate imobiliara: Soulja Boy deține o casă în Agoura Hills, California, chiar lângă Los Angeles. El deținea anterior o casă în McDonough, Georgia, în afara Atlanta. El a vândut acea proprietate în 2010.

Valoarea netă a băieților Soulja

Băiatul Soulja

Valoarea netă: 30 de milioane de dolari
Data de nastere: 28 iulie 1990 (30 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 5 ft 8 in (1,75 m)
Profesie: Producător de discuri, Antreprenor, Actor, Rapper
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2020
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Atunci când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie