Valoarea netă a lui Steve Carell

Cât costă Steve Carell?

Valoarea netă a lui Steve Carell: 80 de milioane de dolari

Valoarea netă a lui Steve Carell: Steve Carell este un actor, comediant, producător, scriitor și regizor american care are o valoare netă de 80 de milioane de dolari. Este probabil cel mai bine cunoscut pentru interpretarea personajului Michael Scott în sitcom-ul de lungă durată al televiziunii NBC „The Office” (2005-2013). A câștigat 300.000 de dolari pe episod din „Biroul”.

Începutul vieții timpurii și al carierei: Steven John Carell s-a născut la Concord, Massachusetts, la 16 august 1962. Tatăl său, Edwin Carell, era inginer electric, iar mama sa, Harriet Theresa, era asistentă psihiatrică. Carell era cel mai mic dintre cei patru frați și a crescut în Acton, Massachusetts. Familia avea să cânte împreună, Carell jucând rolul „Fife”. Ulterior s-a alăturat unui grup de reconstituire care îi înfățișa pe cei 10a(North Lincoln) Regimentul de picior.

A urmat liceul la Școala Middlesex, unde a jucat hochei pe gheață și lacrosse. Și-a continuat educația la Universitatea Denison din Granville, Ohio, absolvind diploma de istorie în 1984. În timp ce la Denison, Carell s-a alăturat trupei de comedie improvizațională studențească Burpee's Seedy Theatrical Company și a lucrat ca DJ la postul de radio WDUB din campus sub numele „ Safir Steve Carell.La începutul carierei sale de interpret, Carell a făcut parte dintr-o companie de teatru pentru copii în turneu. De asemenea, a jucat în musicalul de comedie „Knat Scatt Private Eye” și a apărut într-o reclamă din 1989 pentru lanțul de restaurante Brown's Chicken.

Cariera de televiziune și film: Carell s-a alăturat trupei de comedie din Chicago The Second City în 1991 și a debutat în film în același an cu un rol minor în drama-comedie „Curly Sue”. În 1996, a fost membru al distribuției la programul de schițe ABC „The Dana Carvey Show”. Deși spectacolul a difuzat doar șapte episoade, a generat segmentul scurt animat „The Ambiguously Gay Duo”, pentru care Carell a exprimat personajul lui Gary. După ce s-a încheiat „The Dana Carvey Show”, segmentul a trăit și a continuat în „Saturday Night Live” mai târziu în acel an. „The Dana Carvey Show” a fost adesea creditat ca momentul care a ajutat la începerea carierei lui Carell.Alte proiecte la care Carell a lucrat la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000 includ roluri principale în mai multe seriale de televiziune de scurtă durată, inclusiv „Over the Top” (1997), „Watching Ellie” (2002-2003) și „Come to Papa” ( 2004). A fost corespondent pentru programul de satiră de discuții și știri de noapte „The Daily Show” din 1999 până în 2005, unde a apărut în mai multe segmente obișnuite, cum ar fi „Even Stevphen” cu Stephen Colbert și „Produce Pete”. De asemenea, s-a bucurat de primul său rol major în această perioadă, jucând alături de Will Ferrell în comedia de succes „Anchorman: The Legend of Ron Burgundy” (2004).

Tim P. Whitby / Tim P. Whitby / Getty Images

În 2005, Carell a semnat cu NBC pentru a juca în remake-ul american al serialului britanic „The Office”. Seria este un mockumentary care documentează viața la Dunder Mifflin, o companie de mărime medie a hârtiei. Carell a interpretat personajul Michael Scott, managerul regional al companiei. Acest rol l-a propulsat cu adevărat pe Carell în lumina reflectoarelor, întrucât seria s-a dovedit a fi extrem de populară în ciuda ratingurilor medii din primul sezon. Spectacolul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon, în ciuda performanței dezamăgitoare a primului sezon, deoarece producătorii au crezut că viitorul film al lui Carell „The 40-Year-Old Virgin” (2005) va da spectacolului (și popularității lui Carell) un impuls. Această decizie s-a dovedit a fi un apel bun. Pentru munca sa la „Biroul”, Carell a câștigat un premiu Globul de Aur și premiul Asociației Criticilor de Televiziune în 2006. Între 2006 și 2011, a fost nominalizat, de asemenea, de șase ori la Primetime Emmy Awards.Între timp, în timp ce filma „The Office”, Carell a lucrat și la alte proiecte între perioadele de filmare. Astfel de proiecte includ filmele „Evan Almighty” (2007), „Dan in Real Life” (2007), „Get Smart” (2008) și „Date Night” (2010). De asemenea, și-a împrumutat vocea filmului animat de familie „Despicable Me” (2010), exprimând personajul lui Gru. El a repetat acest rol pentru continuările 'Despicable Me 2' (2013) și 'Despicable Me 3' (2017). În cele din urmă, Carell a decis să părăsească „The Office” în 2011 pentru a se concentra asupra carierei sale de film, deși s-a întors pentru finala seriei în 2013.

Proiectele la care Carell a lucrat după ce a părăsit „The Office” includ filmul dramatic „Foxcatcher” (2014) alături de Mark Ruffalo și Channing Tatum. Pentru portretizarea milionarului și criminalului condamnat John Eleuthère du Pont, Carell a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor și la Premiul Academiei pentru cel mai bun actor. Rolul său din „Marele scurt” din 2015 i-a adus o altă nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor. Celălalt film al său din 2015 a fost „Freeheld”, care a jucat împreună cu Julianne Moore, Ellen Page și Michael Shannon. Alte filme la care a lucrat includ „Café Society” (2016), „Battle of the Sexes” (2017), „Beautiful Boy” (2018), „Vice” (2018) și „Welcome to Marwen” (2018). S-a întors la televizor în serialul de dramă Apple TV + „The Morning Show”, cu primul sezon în premieră în toamna anului 2019. În plus, are propria companie, Carousel Productions.

Repere salariale : În primele sezoane, Steve câștiga 175.000 de dolari pe episod din „The Office”. La vârf, Steve a câștigat un salariu pe episod de 300.000 de dolari. În calitate de producător, scriitor și regizor, a câștigat taxe suplimentare în timpul producției și continuă să câștige bani din acorduri de sindicalizare.

A câștigat 500.000 de dolari pentru turnul său de producție de stele în „Fecioara de 40 de ani”. A câștigat 5 milioane de dolari pentru „Evan Almighty”, 12,5 milioane de dolari pentru „Date Night”, 12 milioane de dolari pentru „Cină pentru Schmucks” și 15 milioane de dolari pentru „Crazy Stupid Love”.

După ce a câștigat doar 500.000 de dolari pentru prima tranșă, astăzi câștigă cel puțin 15 - 20 de milioane de dolari pentru aparițiile sale în continuările „Despicable Me”.

Viata personala: Carell a cunoscut-o pe Nancy Walls când era studentă la o clasă de improvizație pe care a predat-o la Second City din Chicago. S-au căsătorit pe 5 august 1995 și au împreună doi copii. Walls este un fost membru al distribuției din „Saturday Night Live”, iar ea și Carell au lucrat împreună în mai multe rânduri, inclusiv în calitate de corespondenți la „The Daily Show”. De asemenea, a făcut scurte apariții la diferitele filme și spectacole ale lui Carell, precum „Biroul” și „Fecioara de 40 de ani”. În cele din urmă, cuplul a lucrat împreună pentru a crea serialul de comedie TBS „Angie Tribeca” (2016-2019).

Proprietate imobiliara : În 2010, Nancy și Steve au plătit 6 milioane de dolari pentru o casă din suburbia lacului Toluca din Los Angeles. Au cumpărat casa din moșia regretatului actor Jonathan Winters. Au procedat la demolarea locuinței existente și au construit un conac de 6.600 de metri pătrați. În 2012 și-au vândut fosta casă din Lacul Toluca cu 5,1 milioane de dolari.

Înapoi în Massachusetts, Nancy și Steve dețin o casă cu patru dormitoare în orașul Marshfield. De asemenea, dețin și uneori operează personal magazinul general Marshfield Hills. Magazinul este administrat în principal de sora lui Nancy.

Valoarea netă a lui Steve Carell

Steve Carell

Valoarea netă: 80 de milioane de dolari
Data de nastere: 16 august 1962 (58 de ani)
Gen: Masculin
Înălţime: 5 ft 8 in (1,75 m)
Profesie: Comediant, producător de film, actor, producător de televiziune, actor de voce, scenarist, regizor de televiziune
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2021

Câștigurile Steve Carell

Faceți clic pentru a extinde
  • Iubire nebuna si proasta. 15.000.000 de dolari, inclusiv taxa de producție
  • Cina pentru Schmucks 12.000.000 $
  • Mă disprețuiesc 500.000 de dolari
  • Data Noapte 12.500.000 $
  • Evan Atotputernic 5.000.000 de dolari
  • Biroul 175.000 $ / episod
  • Fecioara de 40 de ani, 500.000 de dolari
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie