Vanna White Net Worth

Cât costă Vanna White Worth?

Valoarea netă Vanna White: 70 de milioane de dolari

Salariul lui Vanna White

10 milioane de dolari

Valoarea netă Vanna White: Vanna White este o personalitate, model și actriță americană de televiziune care are o valoare netă de 70 de milioane de dolari. Este cel mai bine cunoscută ca gazdă și turnator de puzzle-uri ale emisiunii de lungă durată „Roata norocului”. Este doar puțin mai bogată decât co-gazda ei Pat sajak . Valoarea ei netă suplimentară a venit din prima căsătorie cu un dezvoltator / restaurator imobiliar de mare succes.

Tinerețe: Vanna Marie Rosich s-a născut la 18 februarie 1957, în Conway, Carolina de Sud. Este fiica lui Joan și a lui Miguel Rosich. Părinții ei au divorțat când era mică. Mama ei s-a recăsătorit cu un bărbat pe nume Herbert White, Jr. Vanna și-a luat numele de familie. A crescut în North Myrtle Beach și a absolvit liceul North Myrtle Beach. S-a mutat la Atlanta pentru a participa la Școala de modă și design din Atlanta. În timpul facultății, a fost concurentă la concursul din 1978 pentru Miss Georgia SUA. În 1979, s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră de actorie. În iunie 1980, ea a fost concurentă la „Prețul este corect”.

Carieră: În 1981, Vanna a rezervat o mică parte din filmul „Looker” și a apărut și în filmul de groază „Ziua absolvirii”. În octombrie 1982, White a fost angajată ca una dintre cele trei gazde suplinitoare ale „Roții norocului”. White a devenit gazda obișnuită a spectacolului pe 13 decembrie 1982 și a rămas, de atunci, ca gazdă principală a emisiunii. A bătut peste 200 de alte tinere pentru această slujbă. White continuă să găzduiască versiunea de seară a spectacolului împreună cu Pat Sajak. Contractul ei durează până în 2022. White a purtat peste 6.700 de rochii fără repetări în timpul mandatului său de pe „Roata norocului”. Nu ajunge să-și țină garderoba de spectacol. Rochiile lui White sunt de obicei împrumutate de la designeri și returnate odată ce a terminat filmarea spectacolului.

White a fost prezentat cu un record mondial Guinness pe 24 mai 2013, episodul din „Roata norocului”. Recordul ei mondial este pentru „cel mai frecvent clapper”. Ea a bătut de cel puțin 3.480.864 de ori în cele 30 de sezoane ale spectacolului, începând cu 31 ianuarie 2013.

„Roata norocului” înregistrează șase spectacole impresionante pe zi, ceea ce înseamnă că White și Sajak sunt așteptate doar pe platou de patru zile pe lună.

A apărut în mai multe emisiuni de televiziune, cum ar fi „Just Shoot Me”, „Married With Children”, „The King of Queens” și „The A-Team”.

Proces Playboy: În 1987, Vanna White era pe coperta revistei „Playboy”. În interiorul paginilor, se afla o imagine a unui alb semi-nud. Nu a pozat de bunăvoie pentru „Playboy”, în schimb, Hugh Hefner a cumpărat fotografii pentru care se pozatese ca actriță în dificultate în 1982. Trebuia să-și plătească chiria. Ea a dat în judecată Hefner și revista pentru 5,2 milioane de dolari pe motiv că imaginea i-a pătat imaginea publicului prietenos cu familia. A renunțat la ambele procese.

Procesul Sony : În 1993, Vanna a dat în judecată cu succes corporația Samsung Electronics pentru o reclamă, după ce compania a difuzat o reclamă în care era prezentat un robot zâmbitor care transforma scrisori într-un spectacol de jocuri. White a afirmat că compania își folosea asemănarea fără permisiune. În mod incredibil, Vanna a ajuns să câștige procesul după mai multe apeluri și a primit 403.000 de dolari în daune.

Vanna White Net Worth

(Fotografie de David Livingston / Getty Images)

Viata personala: Când Vanna White a părăsit North Myrtle Beach, Carolina de Sud, pentru a-și urmări visul de a deveni o stea, ea a numit doar 1.000 de dolari. A așteptat mese și a modelat în timp ce era la facultate în Atlanta și în timp ce căuta faimă și avere în primele sale zile din Los Angeles.

În anii 1980, Vanna a dat întâlnire cu „Playgirl” și John Gibson, dansator și actor devenit Gibson. S-au logodit la un moment dat în anii 80, cu toate acestea, Gibson a fost ucis într-un accident de avion în 1986, înainte de a se căsători.

În vara anului 1980, s-a întors pentru scurt timp în Carolina de Sud pentru a fi alături de mama ei în timp ce lupta împotriva cancerului ovarian. Mama ei și-a pierdut bătălia cu boala.

Vanna s-a căsătorit cu proprietarul restaurantului George Santo Pietro în decembrie 1990. Santo Pietro s-a născut într-o familie înstărită din Beverly Hills. El a lansat primul său restaurant la începutul anilor 1980. A urmat cu un local de sushi de succes numit Sushi-Ko, care a devenit un punct fierbinte pentru vedete. Au avut împreună doi copii, fiul Nicholas, născut în 1994 și o fiică Giovanna, poreclită Gigi, în 1997. White și Santo Pietro au divorțat în noiembrie 2002.

Bunica ei a învățat-o să croșeteze când avea cinci ani. Ea continuă acest hobby până în prezent. După ce a vorbit despre dragostea ei de croșetat la „Tonight Show cu Johnny Carson”, a fost contactată de producătorul de fire Lion Brand Yarns. Comapny s-a contractat cu ea pentru a-și crea propria linie de fire numită Vanna's Choice.

White este patron al Spitalului de Cercetare pentru Copii Sf. Iuda. Ea a donat până acum 1,8 milioane de dolari pentru St. Jude's. Ea intenționează să-și continue lucrările filantropice după retragerea din „Roata norocului”.

Repere salariale: Salariul Vannei White este de 10 milioane de dolari pe an. Pentru comparație, salariul lui Pat Sajak este de 15 milioane de dolari. Este vorba de 48 de zile pe an de muncă pentru a câștiga 10 $ și, respectiv, 15 milioane USD pe an. Asta înseamnă că Vanna câștigă 208.333 USD pe zi lucrătoare. Pat câștigă 312.500 USD pe zi lucrătoare. Descompunându-l pe spectacol, Pat Sajak câștigă 52.083 USD pe spectacol, iar Vanna White câștigă 34.722 USD pe spectacol. Caseta Wheel of Fortune patru zile pe lună, șase spectacole pe zi. Înregistrează două joi și două vineri. În zilele de înregistrare, ambii sosesc în jurul orei 8:30 și încep să tragă la prânz. Un public urmărește trei spectacole, apoi există o pauză pentru prânz. Un al doilea public vine să urmărească încă trei înregistrări.

Proprietate imobiliara : La un moment dat George Santo Pietro și Vanna locuiau într-o comunitate închisă numită The Mulholland Estates. Locuiau alături de Jack Nicholson și Warren Beatty. Au construit în cele din urmă o casă de specificații de 15.000 de metri pătrați în comunitatea închisă din Beverly Park. Cuplul a locuit în casă până la divorț, în 2002. După divorț, amândoi au eliberat proprietatea și, timp de mai mulți ani, au închiriat-o cu 175.000 de dolari pe lună. În 2017 au listat casa de vânzare cu 47,5 milioane de dolari. De asemenea, dețineau o casă pe un lot din apropiere, care a fost vândut cu 22 de milioane de dolari.

White își folosește veniturile pentru a investi în clădiri de apartamente și îi place să renunțe la case.

Reședința sa principală de multă vreme a fost un conac de 10.000 de metri pătrați pe dealurile de deasupra Beverly Hills, pe care l-a cumpărat la începutul anilor 2000 pentru 3,4 milioane de dolari. Astăzi, această casă este probabil în valoare de 10 milioane de dolari la nord.

În 2013, Vanna a plătit 1,125 milioane de dolari pentru o casă din Sherman Oaks, California. Ea a listat această casă de închiriat în mai 2020 pentru 20.000 de dolari pe lună.

Vanna White Net Worth

Vanna White

Valoarea netă: 70 de milioane de dolari
Salariu: 10 milioane de dolari
Data de nastere: 18 februarie 1957 (64 de ani)
Gen: Femeie
Înălţime: 1,67 m (5 ft 5 in)
Profesie: Prezentator, actor
Naţionalitate: Statele Unite ale Americii
Ultima actualizare: 2021
Toate valorile nete sunt calculate utilizând date extrase din surse publice. Când sunt furnizate, încorporăm, de asemenea, sfaturi și feedback privat primite de la vedete sau reprezentanții acestora. Deși lucrăm cu sârguință pentru a ne asigura că numerele noastre sunt cât mai exacte, cu excepția cazului în care se indică altfel, acestea sunt doar estimative. Salutăm toate corecțiile și feedback-ul folosind butonul de mai jos. Am greșit? Trimiteți o sugestie de corecție și ajutați-ne să o remediem! Trimiteți o corecție Discuţie