Radiodifuzorul din Vegas, Bart Torres, din „Highway Vibe”, a murit la 54 de ani

Oscar Goodman a fost invitatul preferat al lui Bart Torres, care a petrecut mai bine de 20 de ani în Las Vegas ...Oscar Goodman a fost invitatul preferat al lui Bart Torres, care a petrecut mai bine de 20 de ani la radioul din Las Vegas și este membru al Nevada Broadcasting Hall of Fame. (Biroul de știri din Las Vegas) Ricki și Bart Torres sunt arătați când și-a primit onoarea din Nevada Broadcasting Hall of Fame pe 19 septembrie 2018. (Ricki Torres) Bart Torres este prezentat la hotelul-cazinou South Point care găzduiește „Highway Vibe” în 2015. (Bart Torres / Facebook) Conducătorul de radio „Highway Vibe” este prezentat împreună cu Derek Stevens, coproprietar D Las Vegas, Golden Gate și Circa Las Vegas. Cei trei fii ai lui Bart Torres, din stânga: Cameron, Cole și Conner. (Ricki Torres) Ricki și Bart Torres sunt arătați împreună cu președintele Reagan în noiembrie 1993. Torres a fost videograful lui Reagan după ce a părăsit funcția. (Ricki Torres) O scrisoare a președintelui Reagan către nou-născutul Conner Torres, fiul cel mare al lui Ricki și Bart Torres, datată 10 septembrie 1993. (Ricki Torres)

Chiar și la radio, puteai simți zâmbetul lui Bart Torres peste valuri.

Îmi amintesc mereu acel zâmbet și cât de mult îl iubea pe Las Vegas, a spus luni, fostul primar din Las Vegas, Oscar Goodman, despre Torres, care a murit duminică dimineață, din cauza unui infarct la domiciliul său din Las Vegas. Avea 54 de ani. Mi-a plăcut întotdeauna să fiu alături de Bart, care era un tip foarte bun într-o afacere grea.

Planurile pentru un serviciu pentru Torres sunt în așteptare.Vizualizați această postare pe Instagram

Șocat când am auzit despre trecerea lui Bart Torres @voiceofvegas. Prea tanar! Cu Lance Burton @lanceburtonmm și Paul Shortino @paulshortinoofficial @thedukefameon o filmare video.

O postare partajată de Fotografii IraKuzma (@irakuzmaphotos) pe 21 iulie 2020 la 12:58 PDT

Timp de 20 de ani care s-au încheiat în decembrie 2018, Torres a fost gazda emisiunii radio Highway Vibe de pe The Highway Radio Network, KYYZ-FM, 99.7, în Las Vegas. El a fost introdus în Nevada Broadcasters Hall of Fame în septembrie 2018 și până atunci devenise foarte cunoscut în cercurile de divertisment din Las Vegas.

Torres a petrecut câțiva ani ca videograf pentru Ronald Reagan, după ce Reagan a părăsit funcția, iar unele dintre lucrările sale sunt prezentate la Biblioteca Prezidențială Reagan din Simi Valley, California.

Bart îl adora. Era un bărbat atât de bun, spune soția lui Torres, Ricki. A întrebat mereu despre mine și despre noul nostru fiu. Bart a avut o mulțime de amintiri minunate lucrând pentru Reagan. La evenimente, cel mai adesea avea să întâlnească cele mai bune dintre cele mai bune. Deci, avem o mulțime de videoclipuri și poze cu atât de mulți oameni importanți. Și Nancy a fost foarte dulce și pentru el și s-a asigurat întotdeauna că a mâncat la eveniment de când va lucra. Erau oameni atât de amabili.

În tinerețe, Torres s-a împrietenit și cu colonelul Tom Parker, legendarul manager al lui Elvis Presley, un prim invitat la radio. El a insistat că Bart îl numește „unchiul colonel”, a spus Ricki Torres. Fiul nostru mijlociu este de fapt numit pentru el, Cole Parker Torres ... Am promis întotdeauna colonelului dacă vom avea un alt fiu, ar fi omonimul său.

Timp de zeci de ani în Las Vegas, vocea lui Torres și zelul pentru oraș au însoțit adesea turiștii în timp ce conduceau din sudul Californiei. Numit inițial Highway Radio, era singurul automobilist al stațiilor din Vegas FM care puteau să se conecteze la drum de la Barstow.

Goodman era un oaspete favorit și frecvent, iar cei doi au devenit prieteni apropiați.

Ori de câte ori Carolyn și cu mine mergeam la Coronado, ne opream la Peggy Sue's Diner în drumul nostru spre drum și înapoi, spunea Goodman, referindu-se la restaurantul din stilul anilor 50 de lângă Barstow pe Interstate 15. Ori de câte ori ne oprim acolo , personalul ne spunea: „Te-am auzit la radio cu Bart!”

Vizualizați această postare pe Instagram

Șocat când am auzit despre trecerea lui Bart Torres @voiceofvegas. Prea tanar! Cu Murray SawChuck @murraysawchuck @magicmurray într-o filmare video.

O postare partajată de Fotografii IraKuzma (@irakuzmaphotos) pe 21 iulie 2020 la 12:56 PDT

Torres a intervievat zeci de interpreți și producători de știri de-a lungul anilor, headlineri variind de la Jerry Lewis, Don Rickles, Celine Dion și George Carlin. A stat alături de icoane din stațiunile din Vegas precum Sheldon Adelson și Steve Wynn. Emisiunea lui Torres difuzată din mai multe locații din Las Vegas și din Los Angeles.

Torres a avut o istorie recentă de probleme cardiace și a suferit un atac de cord în iulie 2019. În martie a fost implantat un stimulator cardiac. El și soția sa, Ricki, l-au vizitat sâmbătă pe Laughlin, călărind pe un alergător de valuri de-a lungul râului Colorado.

Ne-am distrat fantastic. Se descurca grozav, fusese marți la doctor și totul părea perfect, a spus Ricki Torres. Mânca sănătos, mergând 8 mile pe zi.

Dar duminică, Torres s-a trezit la 5 dimineața cu dureri în piept și i-a cerut soției să sune la o ambulanță.

A trecut înainte să părăsească drumul nostru, a spus Ricki Torres. Nici nu am apucat să-mi iau rămas bun sau să fiu cu el la sfârșit.

Cuplul și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare a nunții pe 9 iunie. A fost o mare problemă pentru el, iar pentru noi, a spus Ricki Torres, adăugând că Torres aștepta cu nerăbdare să împlinească 55 de ani în august și a fost eliberat în vacanță în Hawaii în noiembrie.

Torres este supraviețuit de trei fii, Conner, 26 de ani; Cole, 22; și Cameron, 19.

Întrebat cum ar vrea soțul ei să fie amintit, Ricki Torres a spus: Cred că ar vrea să fie amintit ca un tip bun, o persoană bună. A muncit din greu pentru a fi o persoană bună.